Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Απόδραση στο 90’ για ΠΑΟΚ!

Σούπερ Λιγκ: Απόδραση στο 90’ για ΠΑΟΚ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/9/2015 22:29
Με τον Μπερμπάτοφ να ανοίγει λογαριασμό και τον Μακ να σκοράρει στο 90’, ο ΠΑΟΚ κέρδισε με ανατροπή (2-1) τον Ατρόμητο και έφυγε με σπουδαία νίκη από το Περιστέρι λίγο πριν τα μεγάλα εντός έδρας ματς με Ντόρτμουντ και Ολυμπιακό.

Όπως και κόντρα στην ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ έφερε… τούμπα το ματς απέναντι στον Ατρόμητο και πήρε μεγάλη νίκη με 2-1 στο Περιστέρι, φτάνοντας τους 10 βαθμούς στην Σούπερ Λιγκ.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» είχε την υπεροχή και η πρώτη του μεγάλη ευκαιρία ήρθε στο 25’ με τον Κλάους, ο οποίος βρέθηκε σε θέση βολής, όμως έπιασε… αέρα στο πλασέ και η φάση χάθηκε.

Στο 33’ ο Κάτσε σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων με τρομερό σουτ από μακρινή θέση και λίγα λεπτά μετά ο Γρηγορίου άλλαξε τη διάταξη του Ατρόμητου, γυρνώντας το σύστημα σε 3-5-2. Η νέα διάταξη λειτούργησε ευεργετικά για τους γηπεδούχους, οι οποίοι πατούσαν καλύτερα στο δεύτερο μέρος και στο 63’ κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα με ωραίο σουτ του Ούμπιντες.

Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να απαντήσει και τα κατάφερε στο 72’ με τον Μπερμπάτοφ, ο οποίος έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα του Γκορμπούνοφ, μετά από κεφαλιά του Τζαβέλλα, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ με τη νέα του ομάδα.

Ο Ατρόμητος δεν πτοήθηκε και στο 76’ έχασε μεγάλη διπλή ευκαιρία για να ξαναπάρει το προβάδισμα. Ο Ναπολεόνι επιχείρησε το σουτ, ο Όλσεν απόκρουσε ασταθώς και ο Ουσέρο αστόχησε ουσιαστικά σε κενή εστία. Τρία λεπτά μετά ο Σουηδός γκολκίπερ του ΠΑΟΚ μπερδεύτηκε μετά από σέντρα του Ουσέρο και έστειλε τη μπάλα στο δεξί δοκάρι, γλιτώνοντας το αυτογκόλ!

Από την πλευρά του, ο ΠΑΟΚ απείλησε στο 86’ με σουτ του Σάμπο και τέσσερα λεπτά μετά ολοκλήρωσε την ανατροπή με τον Μακ. Μετά από κόρνερ του Κάτσε, ο Μπερμπάτοφ έκανε «τσαφ», όμως ο επερχόμενος Μακ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1!

Αυτή ήταν η 3η σερί νίκη για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος έφτασε τους 10 βαθμούς και ετοιμάζεται πλέον για τα μεγάλα παιχνίδια με Ντόρτμουντ (1/10) και Ολυμπιακό (4/10) για Γιουρόπα Λιγκ και πρωτάθλημα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.