Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Τρίτη ήττα για Μίλαν

Σέριε Α: Τρίτη ήττα για Μίλαν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/9/2015 15:39
Με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τζεμαιλί (9’), η Τζένοα κέρδισε με 1-0 την Μίλαν στη Γένοβα, υποχρεώνοντας την στην τρίτη της ήττα στο πρωτάθλημα.

Μετά από δύο σερί νίκες απέναντι σε Παλέρμο και Ουντινέζε, η Μίλαν παρουσίασε κακό πρόσωπο και ηττήθηκε με 1-0 στην έδρα της Τζένοα, μένοντας στους εννέα βαθμούς μετά από έξι αγωνιστικές.

Οι «ροσονέρι» βρέθηκαν να κυνηγούν από νωρίς στο σκορ, αφού η Τζένοα κατάφερε να προηγηθεί στο 9ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τζεμαιλί (η μπάλα χτύπησε στον Μποναβεντούρα και κατέληξε στα δίχτυα).

Τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα για την ομάδα του Μιχαίλοβιτς, αφού στο 42’ ο Ρομανιόλι αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη, αφήνοντας τους φιλοξενούμενους με δέκα παίκτες. Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, οι «ροσονέρι» προσπάθησαν να φτάσουν στο γκολ της ισοφάρισης, ωστόσο δυσκολευόντουσαν να διασπάσουν την άμυνα της Τζένοα.

Στο 86’, ο πρώην Γενοβέζος, Κούτσκα είχε μεγάλη στιγμή με σουτ εντός περιοχής, ενώ στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Έλι έπιασε κοντινή κεφαλιά, στέλνοντας τη μπάλα δίπλα από το δοκάρι των γηπεδούχων.

Το 1-0 έμεινε μέχρι το φινάλε και η Τζένοα πανηγύρισε 3η σερί νίκη απέναντι στην Μίλαν, φτάνοντας τους 6 βαθμούς στο πρωτάθλημα.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.