Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Η Μάλαγα «γκρέμισε» την Ρεάλ από την κορυφή

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Η Μάλαγα «γκρέμισε» την Ρεάλ από την κορυφή

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/9/2015 23:08
Η Ρεάλ σπατάλησε πάρα πολλές ευκαιρίες για γκολ και έμεινε στο 0-0 με την ουραγό Μάλαγα, φωνάζοντας για ακυρωθέν γκολ αλλά και για οφσάιντ στον Μόντριτς. Αρνητικό ρεκόρ για τους Ανδαλουσιανούς και για τον Ρονάλντο.

Μόνο τρεις μέρες έμεινε στην κορυφή η Ρεάλ, αφού η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ ήρθε ισόπαλη 0-0 με την Μάλαγα μέσα στο «Μπερναμπέου» και υποχώρησε στο -1 από την πρώτη θέση.

Η «βασίλισσα» είχε την πλήρη υπεροχή και έχασε μεγάλο αριθμό ευκαιριών για να πάρει το προβάδισμα. Η κορυφαία φάση στο πρώτο μέρος ήρθε στο 45’ όταν η προβολή του Ίσκο σχεδόν άγγιξε το δεξί δοκάρι του Καμενί.

Ο Καμερουνέζος γκολκίπερ ήταν για ακόμα μια φορά εντυπωσιακός, σταματώντας στο 47’ το σουτ του Ρονάλντο, ενώ δύο λεπτά μετά ήταν η σειρά του Νάβας να… απογειωθεί, αποκρούοντας εντυπωσιακά το φάουλ του Ρέθιο.

Η Μάλαγα άντεξε την πίεση της Ρεάλ και στο 77’ γλίτωσε το γκολ από την απόφαση του διαιτητή, ο οποίος δεν έδειξε σέντρα σε πλασέ του Ίσκο, θεωρώντας ότι ο Ουέλινγκτον πρόλαβε τη μπάλα πριν αυτή περάσει τη γραμμή. Δυστυχώς για την Ρεάλ, τα ισπανικά γήπεδα δεν έχουν τεχνολογία γραμμής.

Στη συνέχεια της φάσης ο Αμραμπάτ αποβλήθηκε για αγκωνιά στον Μαρσέλο και λίγο πριν το φινάλε ο Μόντριτς υποδείχθηκε λανθασμένα σε θέση οφσάιντ κι ενώ έβγαλε ασίστ για γκολ! Το 0-0 έμεινε μέχρι το φινάλε και η Ρεάλ υποχώρησε από την κορυφή της Πριμέρα, αφού δεν κατάφερε να σκοράρει γκολ στο «Μπερναμπέου» για πρώτη φορά μετά από 56 αγωνιστικές.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Μάλαγα έγινε η πρώτη ομάδα στην Ισπανία που δεν έχει καταφέρει να σκοράρει μετά από έξι αγωνιστικές. Πολύ άστοχος ο Ρονάλντο, ο οποίος για πρώτη φορά στην Ισπανία είχε 14 σουτ και δεν κατάφερε να βρει δίχτυα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.