Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Γλίτωσε την ήττα στο φινάλε η Τσέλσι

Πρέμιερ Λιγκ: Γλίτωσε την ήττα στο φινάλε η Τσέλσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/9/2015 21:45
Η Τσέλσι… θυμήθηκε να παίξει μπάλα το τελευταίο τέταρτο και γλίτωσε το βαθμό της ισοπαλίας (2-2) απέναντι στην Νιούκαστλ, η οποία είχε πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων και έφτασε μια «ανάσα» στην πρώτη της νίκη.

Παρότι στα τελευταία της παιχνίδια η Τσέλσι έδειχνε να βρίσκει σιγά σιγά τον παλιό της εαυτό, η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο ήρθε ισόπαλη 2-2 στην έδρα της ουραγού Νιούκαστλ, γλιτώνοντας μάλιστα την ήττα με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά.

Η Νιούκαστλ, που μετρούσε τρεις συνεχόμενες εντός έδρας νίκες κόντρα στους «μπλε», ήταν καλύτερη και πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων με τους Πέρεζ (42’) και Βαινάλντουμ (60’), εκμεταλλευόμενη πλήρως τα αμυντικά προβλήματα των φιλοξενούμενων.

Η Τσέλσι παρουσίασε ξανά πρόβλημα στο δημιουργικό κομμάτι και άρχιζε να δημιουργεί καλές στιγμές μόνο στα τελευταία δεκαπέντε λεπτά. Οι νεοεισελθέντες Ραμίρες και Γουίλιαν αποδείχθηκαν «χρυσές» αλλαγές, αφού ο πρώτος μείωσε σε 2-1 στο 79’ με τρομερό σουτ και ο δεύτερος ισοφάρισε σε 2-2 στο 86’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Μάλιστα, ο Ραμίρες είχε μεγάλη ευκαιρία για να ολοκληρώσει την ανατροπή στο 90’, όμως ο Κρουλ του είπε «όχι» κρατώντας το 2-2 μέχρι το φινάλε. Με το βαθμό, οι περσινοί πρωταθλητές βρέθηκαν στην 15η θέση και στο -8 από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετρώντας μόλις δύο νίκες σε εφτά αγωνιστικές.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.