Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σαμπιονά: Τεράστια ανατροπή για Μονακό

Σαμπιονά: Τεράστια ανατροπή για Μονακό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/9/2015 02:03
Αν και βρέθηκε να χάνει με 2-0 στην έδρα της Μονπελιέ, η Μονακό έκανε την μεγάλη ανατροπή (3-2) και έφυγε με τη νίκη από το «Λα Μοσσόν».

Έστω και αν χρειάστηκε μια τεράστια ανατροπή, η Μονακό πέρασε με 3-2 από την έδρα της Μονπελιέ και επέστρεψε στις νίκες μετά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής από την Λοριάν (2-3).

Η Μονπελιέ πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων χάρη στα τέρματα των Κονγκρέ (26’) και Καρίγιο (45’ αυτ.), ωστόσο η Μονακό έφερε… τούμπα το ματς στο δεύτερο μέρος.

Στο 56’ ο Κοεντράο μείωσε σε 2-1 με σουτ εντός περιοχής και εννέα λεπτά μετά ο Λεμάρ ισοφάρισε σε 2-2 με κοντινό πλασέ. Η Μονακό έψαξε ένα τρίτο γκολ για να ολοκληρώσει την ανατροπή και στο 80’ είχε μεγάλη ευκαιρία με κεφαλιά του Μπερνάρντο Σίλβα, όμως ο Λιγκαλί πραγματοποίησε εξαιρετική απόκρουση, κρατώντας το 2-2.

Ωστόσο στις καθυστερήσεις, ο γκολκίπερ της Μονπελιέ έχασε τη μπάλα από τα χέρια του και έπεσε στα πόδια του Κοεντράο, με αποτέλεσμα η Μονακό να κερδίσει πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Φαμπίνιο, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 3-2 στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.