Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμ από Αλαφούζο για το πρωτάθλημα

Πριμ από Αλαφούζο για το πρωτάθλημα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/9/2015 17:22
Το ποσό των 50 χιλιάδων ευρώ σε κάθε ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού θα δώσει ο Γιάννης Αλαφούζος ως έξτρα πριμ, σε περίπτωση κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Στο Κορωπί βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας (21/9) ο Γιάννης Αναστασίου ο οποίος ζήτησε από τους παίκτες του Παναθηναϊκού να κοιτάξουν μπροστά και να διαγράψουν τα μέχρι πρότινος άσχημα αποτελέσματα. Μάλιστα ο πρόεδρος της ΠΑΕ έταξε στους πράσινους 50.000 ευρώ στον καθένα σε περίπτωση κατάκτησης του πρωταθλήματος:

«Πρέπει να πάρουμε το πρωτάθλημα. Εγώ πιστεύω ότι μπορούμε. Πρέπει να παλέψουμε για να το κατακτήσουμε και αν το καταφέρουμε κάθε παίκτης θα πάρει 50.000 ευρώ έξτρα πριμ .Προχωράμε μπροστά. Έχω εμπιστοσύνη σε εσάς και το τεχνικό τιμ και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε», δήλωσε ο Αλαφούζος.

Ο ίδιος είπε επίσης κατά την ομιλία του: «Η αλήθεια είναι ότι περνάμε μια δύσκολη κατάσταση. Όμως, είμαστε ομάδα και οι ομάδες πρέπει ενωμένες να διαχειρίζονται τις κρίσεις και να τις ξεπερνούν. Έτσι θα κάνουμε κι εμείς. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Ο, τι έγινε, έγινε. Κάναμε όλοι λάθη, μας δεν γυρίζει κάτι πίσω. Πρέπει να προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις και να παλέψουμε για να αλλάξουμε την κατάσταση. Για εμάς, για την ομάδα και για τον κόσμο που μας έχει στηρίξει».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.