Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: 4x4 με Ικάρντι η Ίντερ (video)

Σέριε Α: 4x4 με Ικάρντι η Ίντερ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/9/2015 16:20
Με γκολ του Ικάρντι στο 42’, η Ίντερ κέρδισε με 1-0 την Κιέβο στη Βερόνα και έκανε το 4x4 στην Σέριε Α. Τραυματίστηκε ο Μουρίγιο.

Την μοναξιά στην κορυφή του πρωταθλήματος απολαμβάνει η Ίντερ. Οι «νερατζούρι» κέρδισαν με 1-0 την φορμαρισμένη Κιέβο και έκαναν το «4 στα 4» στη φετινή Σέριε Α.

Οι γηπεδούχοι, που βρίσκονται στην 2η θέση, δεν έπαιξαν αμυντικά και πάτησαν αρκετές φορές την περιοχή της Ίντερ. Στο 19’ η κεφαλιά του Κάστρο έφυγε πάνω από τα δοκάρια, όπως και η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπίρσα στο 30’. Πέντε λεπτά μετά, η Κιέβο «άγγιξε» το γκολ, όμως ο εξαιρετικός Μεδέλ έκοψε σωτήρια τον Μετζορίνι πριν αυτός εκτελέσει τον Χαντάνοβιτς.

Η Ίντερ ήταν σταθερή ανασταλτικά και στο 42’ κατάφερε να προηγηθεί με πρώτο φετινό γκολ του Ικάρντι στο πρωτάθλημα. Ο Κοντογκμπιά έκανε τη σέντρα στην περιοχή, ο Αργεντινός τσίμπησε ωραία τη μπάλα από τον Μπιζάρι και την έστειλε στα δίχτυα.

Η Κιέβο προσπάθησε να αντιδράσει στο δεύτερο μέρος, όμως η Ίντερ κράτησε το μηδέν και έκανε το 4x4 στο φετινό πρωτάθλημα. Στα αρνητικά ο τραυματισμός του Μουρίγιο, ο οποίος αποχώρησε στο 70’ και θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.