Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Με… υπογραφή Μπάκα (video)

Σέριε Α: Με… υπογραφή Μπάκα (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/9/2015 00:17
Η Μίλαν ισοφαρίστηκε δύο φορές κόντρα στην Παλέρμο, ωστόσο έχοντας τον Μπάκα σε μεγάλη μέρα (2 γκολ), πήρε τη νίκη με 3-2 στο «Σαν Σίρο» και πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα.

Έστω και δύσκολα, η Μίλαν επικράτησε με 3-2 της Παλέρμο στο Μιλάνο και έκανε το 2x2 στην έδρα της, επιστρέφοντας στις νίκες μετά την ήττα στο ντέρμπι με την Ίντερ.

Οι «ροσονέρι» κατάφεραν να προηγηθούν στο 21’ με γκολ του Μπάκα, όμως η Παλέρμο απάντησε σχεδόν άμεσα, αφού στο 32’ ο Χίλεμαρκ εκμεταλλεύτηκε την άστοχη έξοδο του Λόπεθ και ισοφάρισε σε 1-1.

Οι γηπεδούχοι πήραν εκ νέου το προβάδισμα στο 40’ με εκπληκτική απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μποναβεντούρα, ωστόσο ο Χίλεμαρκ «χτύπησε» ξανά για την Παλέρμο! Ύστερα από μαγική πάσα του Τζιλαρντίνο στο 72’, ο Σουηδός βγήκε σε τετ-α-τετ με τον Λόπεθ και ισοφάρισε σε 2-2.

Ωστόσο η χαρά των φιλοξενούμενων δεν κράτησε για πολύ, αφού στο 75’ ο Μπάκα σκόραρε με τρομερή κεφαλιά, επαναφέροντας το προβάδισμα για την Μίλαν. Στα υπόλοιπα λεπτά, η Παλέρμο έψαξε το γκολ της ισοφάρισης, ωστόσο δεν κατάφερε να παραβιάσει την εστία του Λόπεθ και οι «ροσονέρι» πήραν τη νίκη.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.