Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: Τριάρα η Μπάγερν, με Ντόστ η Βόλφσμπουργκ

Μπουντεσλίγκα: Τριάρα η Μπάγερν, με Ντόστ η Βόλφσμπουργκ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/9/2015 20:37
Η Μπάγερν κέρδισε άνετα 3-0 την Ντάρμσταντ εκτός έδρας και έκανε το 5x5 στο πρωτάθλημα, ενώ η Βόλφσμπουργκ επικράτησε με 2-0 της Χέρτα χάρη σε δύο γκολ του Ντοστ. 5η σερί ήττα για Γκλάντμπαχ!

Κανένα πρόβλημα δεν συνάντησε η Μπάγερν κόντρα στην Ντάρμσταντ. Οι Βαυαροί πήραν εμφατική νίκη με 3-0 και έκαναν το «5 στα 5» στην Μπουντεσλίγκα, πριν το σπουδαίο ματς με την Βόλφσμπουργκ.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα προτίμησε να ξεκουράσει αρκετούς βασικούς, ωστόσο αυτό δεν επηρέασε την Μπάγερν, η οποία προηγήθηκε με 1-0 στο ημίχρονο χάρη στο εξαιρετικό σουτ του Βιδάλ (20’).

Οι Βαυαροί είχαν τον απόλυτο έλεγχο και στο δεύτερο μέρος «κλείδωσαν» τη νίκη χάρη στα γκολ των Κομάν (62’) και Ρόντε (63’). Στα θετικά και η μεγάλη επιστροφή του Χάβι Μαρτίνεθ μετά από 13 μήνες! Ο Ισπανός πήρε τη θέση του Βιδάλ στο 66’ και αγωνίστηκε κανονικά μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης.

Με Ντοστ η Βόλφσμπουργκ, 5η ήττα για Γκλάντμπαχ


Μπουντεσλίγκα: Τριάρα η Μπάγερν, με Ντόστ η Βόλφσμπουργκ
Στην 3η θέση διατηρήθηκε η Βόλφσμπουργκ, η οποία κέρδισε με 2-0 την Χέρτα και παρέμεινε αήττητη στην έδρα της για 25 σερί ματς!

Και τα δύο γκολ για τους «λύκους» πέτυχε ο Μπας Ντόστ. Ο Ολλανδός πέρασε ως αλλαγή στο 71’ αντί του Μπέντνερ και με δύο γκολ (76’, 88’ πεν.) χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

Από την άλλη, το χειρότερο ξεκίνημα της ιστορίας της πραγματοποιεί η Γκλάντμπαχ. Τα «πουλάρια» ηττήθηκαν με 1-0 από την Κολωνία στο ντέρμπι του Ρήνου και γνώρισαν 5η ήττα σε ισάριθμα ματς. Η ομάδα του Φάβρ παρέμεινε στον πάτο της βαθμολογίας, ενώ αντίθετα, η Κολωνία ανέβηκε στην τετράδα με δέκα βαθμούς.

Δέκα βαθμούς έχει και η Ίνγκολσταντ, η οποία έφυγε με τη νίκη (1-0) από την έδρα της Βέρντερ Βρέμης χάρη σε γκολ του Χάρτμαν στις καθυστερήσεις. Αυτή ήταν η 3η νίκη για τους νεοφώτιστους που έχουν πανηγυρίσει τρίποντο μόνο σε εκτός έδρας ματς! Τέλος, ισόπαλο 0-0 έληξε το ματς του Αμβούργου με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.