Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: Την... πάτησε και ο ΠΑΟΚ

Γιουρόπα Λιγκ: Την... πάτησε και ο ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/9/2015 21:59
Ο ΠΑΟΚ έμεινε στο 0-0 με την Γκαμπάλα στο Μπακού και άφησε δύο πολύτιμους βαθμούς που μπορεί να του στοιχήσουν εν όψει της συνέχειας.

Μετά τον Παναθηναϊκό, ούτε ο ΠΑΟΚ κατάφερε να κερδίσει την Γκαμπάλα! Ο «δικέφαλος του Βορρά» πραγματοποίησε κακή εμφάνιση και έμεινε στο 0-0 με τους Αζέρους στο Μπακού, χάνοντας την ευκαιρία να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις του στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι Θεσσαλονικείς δεν φαίνεται να διδάχθηκαν πολλά από το κάζο του Παναθηναϊκού και μάλιστα απειλήθηκαν από τους Αζερους στο δεύτερο μέρος!

Η ομάδα του Τούντορ μπήκε δυνατά και προσπάθησε να πετύχει ένα γρήγορο γκολ, έχοντας σημαντική στιγμή στο 6ο λεπτό με άστοχη κεφαλιά του Πέλκα από πλεονεκτική θέση.

Η απάντηση της Γκαμπάλα ήρθε στο 10’ με εντυπωσιακό σουτ του Ρικαρντίνιο από 25 μέτρα, που ανάγκασε τον Όλσεν σε απόκρουση, ενώ στο 19’ ο Μακ βγήκε τετ-α-τετ, ωστόσο ο Στάνκοβιτς έβαλε σωτήρια την κόντρα και έσωσε τους γηπεδούχους. Αυτή ήταν η τελευταία αξιόλογη στιγμή του ΠΑΟΚ στο πρώτο μέρος, καθώς ο «δικέφαλος του Βορρά» παρουσίασε μεγάλο πρόβλημα στο δημιουργικό κομμάτι και δεν ανησύχησε τους αμυντικούς της Γκαμπάλα.

Οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη μεγάλη εύκαιροι στην επανάληψη, όταν στο 53’ ο Ζενιόβ έκανε την προβολή, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ. Στο 59’ ο Μπερμπάτοφ πήρε τη θέση του Αθανασιάδη, όμως δεν κατάφερε να φανεί απειλητικός, μιας και οι Θεσσαλονικείς συνέχιζαν να παρουσιάζουν πρόβλημα στο δημιουργικό κομμάτι.

Ο ΠΑΟΚ «άγγιξε» το γκολ στο 61’ με δυνατό σουτ του Μακ που ανάγκασε τον Μπεζοτόσνι σε απόκρουση, ωστόσο στο 67’ χρειάστηκε την επέμβαση του Όλσεν για να κρατήσει το μηδέν. Μετά από παράλληλη σέντρα των Αζέρων, η μπάλα βρήκε στον Κόστα και πήγαινε στα δίχτυα, όμως ο Όλσεν απόκρουσε σωτήρια. Στη συνέχεια, μάλιστα, ο Σουηδός έδιωξε με υπερένταση την μπάλα προ του Ντοντό, ο οποίος ήταν έτοιμος να την σπρώξει στα δίχτυα.

Ο Όλσεν χρειάστηκε να επέμβει και στο 72’ για να αποκρούσει το σουτ του Γκάι, ενώ στο 77’ ο Περέιρα πήγε να «πληγώσει» τον ΠΑΟΚ, όμως το σουτ του πέρασε λίγο δίπλα από το δοκάρι.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» ανέβασε στη συνέχεια την απόδοση του και στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων θα μπορούσε να «κλέψει» τη νίκη, όμως ο Μακ δεν κατάφερε να νικήσει τον αντίπαλο γκολκίπερ με σουτ μέσα από την περιοχή.

Το έφερε… τούμπα πριν την Τούμπα


Γιουρόπα Λιγκ: Την... πάτησε και ο ΠΑΟΚ
Η επόμενη αντίπαλος του ΠΑΟΚ, Ντόρτμουντ τα βρήκε… σκούρα κόντρα στην Κρασνοντάρ και χρειάστηκε το γκολ του Παρκ στις καθυστερήσεις για να πάρει τη νίκη (2-1) στο Βεστφάλεν.

Οι Βεστφαλοί μπήκαν δυνατά στο ματς, όμως στο 12’ ο Μαμάεβ σόκαρε τους γηπεδούχους, δίνοντας το προβάδισμα στους Ρώσους. Το γκολ δεν πτόησε την ομάδα του Τόμας Τούχελ, η οποία έψαξε το γκολ της ισοφάρισης και το βρήκε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με κεφαλιά του Γκίντερ.

Η Ντόρτμουντ είχε την υπεροχή στην επανάληψη και τελικώς κατάφερε να ολοκληρώσει την ανατροπή στο 90+2’ με κεφαλιά του Παρκ σε σέντρα του Γκίντερ.

Η βαθμολογία του ομίλου:


1. Ντόρτμουντ 3
2. ΠΑΟΚ 1
3. Γκαμπάλα 1
4. Κράνσονταρ

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.