Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Με το… αριστερό ο Ολυμπιακός

Τσάμπιονς Λιγκ: Με το… αριστερό ο Ολυμπιακός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/9/2015 23:40
Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 3-0 από την Μπάγερν στο «Καραϊσκάκη» και ξεκίνησε με το… αριστερό τις υποχρεώσεις του στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μίλερ (52’, 90+1’) και Γκέτσε (89’) τα γκολ για τους Βαυαρούς. Άσχημα τα νέα από το Ζάγκρεμπ, καθώς η Ντιναμό κέρδισε με 2-1 την Άρσεναλ.

Με ήττα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο Τσάμπιονς Λιγκ ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» πάλεψαν όσο μπορούσαν, ωστόσο υπέκυψαν στην ανωτερότητα της Μπάγερν, η οποία έφυγε με τη νίκη (3-0) από το «Γ. Καραϊσκάκης» και πήρε με το… καλημέρα προβάδισμα για την πρώτη θέση του ομίλου, μετά και την ήττα της Άρσεναλ στο Ζάγκρεμπ.

Η ομάδα του Σίλβα άντεξε την πίεση της Μπάγερν στο πρώτο μέρος, ωστόσο στο 51’ βρέθηκε πίσω στο σκορ από ένα τυχερό γκολ του Μίλερ. Οι Βαυαροί έριξαν στροφές, όμως ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να το εκμεταλλευτεί και να πετύχει ένα γκολ, έχοντας μεγάλη ευκαιρία στο 83’ με χαμένο τετ-α-τετ του Σαλίνο.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα έλεγχε το ματς και στο φινάλε πέτυχε άλλα δύο γκολ με πλασέ του Γκέτσε (89’) και εύστοχο πέναλτι του Μίλερ (90+2’)

Το ματς:


Τσάμπιονς Λιγκ: Με το… αριστερό ο Ολυμπιακός
Η Μπάγερν πήρε τον έλεγχο και επέβαλλε τον ρυθμό της από τα πρώτα λεπτά του αγώνα, με τον Ολυμπιακό να περιορίζεται σε ανασταλτικό ρόλο. Το πρώτο 20λεπτο πέρασε χωρίς καμία αξιόλογη φάση από πλευράς Μπάγερν. Αντίθετα ο Ολυμπιακός είχε μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ στο 20’, όμως ο Ιντέγε δεν έπιασε καλά την κεφαλιά από πλεονεκτική θέση και ο Νόιερ δεν δυσκολεύτηκε να μπλοκάρει τη μπάλα.

Οι Βαυαροί ανέβασαν στη συνέχεια την πίεση τους και στο 26’ «άγγιξαν» το γκολ, με το Ιντέγε να σώζει στη γραμμή την κεφαλιά του Λεβαντόφσκι, ο οποίος βρέθηκε αμαρκάριστος στην περιοχή, μετά από φάουλ του Αλόνσο.

Τα ποσοστά κατοχής της Μπάγερν έφτασαν μέχρι το 75%, όμως η ομάδα του Γκουαρδιόλα δεν έβρισκε το δρόμο προς τα δίχτυα. Στο 35’ ο Ρομπέρτο απομάκρυνε σωτήρια με το πόδι το πλασέ του Λεβαντόφσκι, ενώ δύο λεπτά μετά ο Σιόβας έδιωξε τη μπάλα σε δυνατό σουτ του Αλκάνταρα. Ο Ολυμπιακός άντεξε την πίεση και στο φινάλε το ημιχρόνου είχε καλή στιγμή για να προηγηθεί με τον Τσόρι. Ο Αργεντινός πέρασε ανάμεσα σε Λαμ και Αλκάνταρα, όμως ο Μπόατενγκ τον έκοψε σωτήρια πριν πλασάρει από πλάγια θέση.

Η Μπάγερν είχε τον έλεγχο και στο ξεκίνημα της επανάληψης και στο 51’ κατάφερε να σκοράρει με ένα τυχερό γκολ. Ο Μίλερ επιχείρησε τη σέντρα έξω από την περιοχή, ψάχνοντας το κεφάλι του Λεβαντόφσκι, όμως η μπάλα πήρε ύψος και κατέληξε στα δίχτυα του Ρομπέρτο, ο οποίος αιφνιδιάστηκε.

Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να απαντήσει και στο 56’ είχε καλή στιγμή με σουτ του Ιντέγε, όμως ο Νόιερ απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ. Ο Σίλβα έριξε στο ματς τους Φορτούνη και Ερνάνι αντί των Καμπιάσο και Τσόρι προσπαθώντας να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του, όμως οι γηπεδούχοι δεν εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι η Μπάγερν έριξε στροφές στην επίθεση.

Οι Βαυαροί έλεγχαν απόλυτα το ματς και έψαχναν με ηρεμία ένα δεύτερο γκολ για να «κλειδώσουν» το ματς. Στο 67’ ο Ρομπέρτο απέκρουσε το σουτ του Λαμ, ενώ στο 78’ ο Ντα Κόστα έδιωξε με το κεφάλι το σουτ του Βιδάλ, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας ένα λεπτό μετά.

Ο Ολυμπιακός έμεινε στο ματς και στο 83’ είχε τεράστια ευκαιρία για να φέρει το σκορ στα ίσα. Ο Σαλίνο βρέθηκε απέναντι από τον Νόιερ, πλάσαρε με το αριστερό, όμως η μπάλα κατέληξε λίγο αουτ. Η Μπάγερν γλίτωσε την ισοφάριση και στο 89’ «κλείδωσε» τη νίκη με πλασέ του Γκέτσε από πλάγια θέση. Την ασίστ έδωσε ο Κομάν, ο οποίος στις καθυστερήσεις ανατράπηκε από τον Μαζουάκου στην περιοχή και ο Μίλερ διαμόρφωσε το τελικό 3-0 από την άσπρη βούλα.

Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Μασουακού, Ομάρ, Ντα Κόστα, Σιόβας, Καμπιάσο (60’ Φορτούνης), Κασάμι, Σαλίνο, Ντομίνγκες (60’ Ερνάνι), Πάρντο (81’ Σεμπά), Ιντέγε.

Μπάγερν: Νόιερ, Μπόατενγκ, Μπερνάτ, Λαμ, Αλάμπα, Αλκάνταρα, Κόστα, Αλόνσο (76’ Κίμιχ), Βιντάλ (78’ Γκέτσε), Λεβαντόφσκι (59’ Κομάν), Μίλερ.

Η βαθμολογία του ομίλου:


1. Μπάγερν 3
2. Ντιναμό Ζάγκρεμπ 3
3. Άρσεναλ 0
4. Ολυμπιακός 0


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.