Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: «Άλωσε» το Καυτανζόγλειο ο Λεβαδειακός

Σούπερ Λιγκ: «Άλωσε» το Καυτανζόγλειο ο Λεβαδειακός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/9/2015 22:20
Με γκολ του Μάντζιου στο 51’, ο Λεβαδειακός κέρδισε με 1-0 τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο και πήρε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα.

Μετά από δύο ήττες κόντρα σε Ολυμπιακό και Ατρόμητο, ο Λεβαδειακός επικράτησε με 1-0 του Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο, και πανηγύρισε το πρώτο του τρίποντο, στο παιχνίδι που έριξε την αυλαία της 3ης αγωνιστικής.

Οι γηπεδούχοι είχαν τις περισσότερες φάσεις στο παιχνίδι, όμως δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα και γνώρισαν δεύτερη ήττα με 1-0, όπως έγινε και την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στον Πανιώνιο.

Ο «Γηραιός» είχε την υπεροχή και προσπαθούσε να διασπάσει την άμυνα του Λεβαδειακού, απειλώντας αρχικά στο 16’ με σουτ του Πασά, το οποίο έδιωξε με υπερένταση ο Τσιντώνας. Στο επόμενο λεπτό ο Κυριακίδης απείλησε και αυτός με δυνατό σουτ, το οποίο έφυγε άουτ, ενώ στο 31’ ο Καρλίτος επιχείρησε σουτ, με τη μπάλα να φεύγει ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι.

Ο Λεβαδειακός άντεξε την πίεση και στο 51’ κατάφερε να προηγηθεί με τον Μάντζιο, ο οποίος σκόραρε με ωραίο πλασέ, έπειτα από κάθετη πάσα του Γιακουμάκη. Ο Ηρακλής αύξησε την πίεση του και δημιούργησε ευκαιρίες, χωρίς όμως να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης.

Στο 66’ το σουτ του Κυριακίδη βρήκε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων, ενώ στο 73’ το σουτ του Βέλλιου πέρασε μόλις άουτ. Ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Περόνε ένα λεπτό αργότερα, ενώ στο 86’ ο Τσιντώτας πραγματοποίησε εξαιρετική απόκρουση σε σέντρα-σουτ του Πασά που πήρε περίεργη τροχιά.

Ο Λεβαδειακός κράτησε το μηδέν και μάλιστα στις καθυστερήσεις θα μπορούσε να πετύχει δεύτερο γκολ, όμως ο Στάθης πλάσαρε άστοχα σε θέση τετ-α-τετ με τον Χουάντερσον.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.