Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: Το Αμβούργο έριξε τριάρα στην Γκλάντμπαχ!

Μπουντεσλίγκα: Το Αμβούργο έριξε τριάρα στην Γκλάντμπαχ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/9/2015 00:02
Η Γκλάντμπαχ ηττήθηκε με το βαρύ 3-0 από το Αμβούργο εντός έδρας και για πρώτη φορά στην ιστορία της δεν έχει βαθμό μετά από τέσσερις αγωνιστικές!

Λίγες ημέρες πριν το παιχνίδι με την Σεβίλλη για την πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ, η Γκλάντμπαχ ηττήθηκε με 3-0 από το Αμβούργο στο «Μπορούσια Παρκ» και γνώρισε την τέταρτη ήττα της σε ισάριθμα παιχνίδια.

Η διακοπή λόγω εθνικών ομάδων δεν βοήθησε καθόλου την Γκλάντμπαχ, η οποία συνέχισε τις απογοητευτικές εμφανίσεις και βρέθηκε να κυνηγάει στο σκορ από το 11ο λεπτό, όταν ο Λασόγκα έδωσε το προβάδισμα στο Αμβούργο. Ο ίδιος παίκτης διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του στο 44ο λεπτό και το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Μίλερ στο 55’.

«Παίξαμε χάλια. Είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχει πολύς φόβος. Πρέπει να γίνουμε άνδρες. Αυτή η ήττα ήταν σφαλιάρα στο πρόσωπο, κλοτσιά στα δόντια για μας… Δεν θα θέλατε να είστε αυτή τη στιγμή στο κεφάλι μου», δήλωσε για την ήττα της Γκλάντμπαχ ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Μαξ Έμπερλ

Αυτό είναι το χειρότερο ξεκίνημα στην ιστορία της Γκλάντμπαχ, η οποία έχει δεχτεί 11 γκολ σε 4 παιχνίδια, περισσότερα από όσα δέχτηκε στα τελευταία 17 παιχνίδια της την περσινή σεζόν (10).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.