Ολυμπιακός: Μπαρτζώκας και Αγγελόπουλοι επιθεώρησαν τις εργασίες στο ΣΕΦ – «Έρχονται οι πρώτες μακέτες»
Το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας επισκέφθηκαν σήμερα οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, μαζί με τον προπονητή των «ερυθρόλευκων», Γιώργο Μπαρτζώκα.Οι τρεις τους επιθεώρησαν τον χώρο όπου βρίσκονται σε εξέλιξη οι εργασίες αναβάθμισης του γηπέδου και ενημερώθηκαν για την πορεία των παρεμβάσεων που θα αλλάξουν την εικόνα του ΣΕΦ.
Παράλληλα, η ΚΑΕ Ολυμπιακός γνωστοποίησε ότι τις επόμενες ημέρες θα δοθούν στη δημοσιότητα οι πρώτες μακέτες, οι οποίες θα αποκαλύψουν τη νέα μορφή του σταδίου.
Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για ένα μεγαλεπήβολο και μεγαλόπνοο έργο, που έχει αρχικά προϋπολογιστεί στα 25 εκατ. ευρώ, ενώ, μελλοντικά, μπορεί να φτάσει ακόμη και τα 35 εκατ. ευρώ, εφόσον χρειαστούν και περαιτέρω αναβαθμίσεις.
ΜΟΛΙΣ ΕΣΚΑΣΕ💣👇
Η Novibet σε συνεργασία με το agones.gr προσφέρουν με μια σούπερ προσφορά* γνωριμίας
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.
Για όσο καιρό διαρκούν τα έργα, οι «ερυθρόλευκοι» θα δίνουν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στη SUNEL Arena της ΑΕΚ, με το χρονοδιάργραμμα για το πότε θα επιστρέψουν «σπίτι» τους να είναι ακόμη… συγκεχυμένο, καθώς άλλοι κάνουν λόγο για επιστροφή τον Απρίλιο και άλλη για την επόμενη πια αγωνιστική περίοδο.