Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τίναξε την μπάνκα με Μαρσιάλ η Γιουνάιτεντ

Τίναξε την μπάνκα με Μαρσιάλ η Γιουνάιτεντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/9/2015 19:37
Παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι και επίσημα ο Άντονι Μαρσιάλ. Ο νεαρός Γάλλος επιθετικός υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με δυνατότητα επέκτασης γι’ ακόμα ένα έτος και ανακοινώθηκε επίσημα από τους «κόκκινους διαβόλους». Στα 50 εκατ. ευρώ το ποσό της μεταγραφής από την Μονακό!

Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Άντονι Μαρσιάλ στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» ήρθαν σε συμφωνία με την Μονακό και ανακοίνωσαν την απόκτηση του Γάλλου επιθετικού, ο οποίος υπέγραψε για 4+1 χρόνια.

Το ποσό της μεταγραφής δεν έγινε επίσημο γνωστό, ωστόσο σύμφωνα με τους Άγγλους, αγγίζει τα 50 εκατ. ευρώ! Παρόλα αυτά, τα γαλλικά Μέσα υποστηρίζουν ότι μαζί με τα μπόνους, το συνολικό «deal» μπορεί να φτάσει ακόμα και τα 80 εκατ. ευρώ (!!), κάτι που δεν επιβεβαιώνεται από τα αγγλικά ΜΜΕ.

«Είμαι ενθουσιασμένος που ήρθα στην Γιουνάιτεντ. Πάντα ήθελα να παίξω στην Πρέμιερ Λιγκ, δεν βλέπω την ώρα να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Μαρσιάλ, ο οποίος σημείωσε 9 γκολ και 4 ασίστ σε 35 παιχνίδια στο περασμένο πρωτάθλημα


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.