Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στον Ολυμπιακό ο Ιντέγε

Στον Ολυμπιακό ο Ιντέγε

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/8/2015 20:56
Στον Ολυμπιακό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ιντέγε Μπράουν. Οι «ερυθρόλευκοι» επιβεβαίωσαν ότι ήρθαν σε συμφωνία με την Γουέστ Μπρομ για τον Νιγηριανό επιθετικό και λίγη ώρα μετά ανακοίνωσαν την απόκτηση του.

Παίκτης του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται ο Ιντέγε Μπράουν. Οι Πειραιώτες επιβεβαίωσαν ότι έδωσαν τα χέρια με την Γουέστ Μπρομ για την απόκτηση του Νιγηριανού επιθετικού με κανονική μεταγραφή, ενώ άφησαν ανοιχτό το ενδεχόμενο για ακόμα μια προσθήκη.

Το κόστος της μεταγραφής δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν και οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα ποσό κοντά στα 6 εκατ. ευρώ.

Ο 26χρονος διεθνής επιθετικός ξεκίνησε την καριέρα του σε ομάδες της πατρίδας του και το 2008 υπέγραψε στην ελβετική Ξαμάξ, όπου σημείωσε 30 γκολ και 16 ασίστ σε 61 συμμετοχές.

Το 2010 υπέγραψε στην Σοσό, πετυχαίνοντας 22 γκολ σε 58 παιχνίδια και τον Ιούλιο του 2011 συνέχισε την καριέρα του στην Ντιναμό Κιέβου. Ο Νιγηριανός πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις στην ουκρανική ομάδα, σημειώνοντας 45 γκολ και 13 ασίστ σε 107 παιχνίδια, επιδόσεις που του επέτρεψαν να αγωνιστεί στη «χρυσή» ομάδα της Εθνικής Νιγηρίας που κατέκτησε το Κόπα Άφρικα το 2013.

Οι εμφανίσεις του δεν έμειναν απαρατήρητες και το περσινό καλοκαίρι η Γουέστ Μπρομ έβγαλε από τα ταμεία της το ποσό των 10 εκατ. λιρών (ρεκόρ συλλόγου τότε) για να τον φέρει στην Αγγλία. Παρόλα αυτά, ο Ιντέγε δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στο αγγλικό πρωτάθλημα και ολοκλήρωσε τη σεζόν με 7 γκολ και 2 ασίστ σε 30 παιχνίδια.

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Νιγηριανού διεθνή επιθετικού Ιντέγε Μπράουν από την Γουέστ Μπρόμιτς Άλμπιον».

Κοντά σε Ερνάνι


Την ίδια ώρα, πορτογαλικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός ήρθε σε συμφωνία με την Πόρτο για την απόκτηση του Ερνάνι με τη μορφή δανεισμού συν οψιόν αγοράς.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν επιβεβαιώνουν μέχρι στιγμής τις πληροφορίες ωστόσο οι Πορτογάλοι είναι σίγουροι, τονίζοντας πως την Τρίτη θα είναι Ελλάδα για ιατρικές εξετάσεις και υπογραφές!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.