Σπόρτινγκ: Αυτός είναι ο νέος προπονητής των Ιωαννίδη και Βαγιαννίδη
Έτοιμος να αναλάβει τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας είναι ο Πάουλο Φονσέκα! Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο και την πορτογαλική «A Bola», τα «λιοντάρια» έδωσαν τα χέρια τόσο με τον 53χρονο τεχνικό όσο και με τη Λιόν, ανοίγοντας τον δρόμο για την αποχώρηση του Ρουί Μπόρζες.
Το Agones.gr δίνει το βραβείο καλύτερης στοιχηματικής για τον μήνα Νοέμβριο στον μπουκ με την ευκολότερη εγγραφή
Η απόφαση πάρθηκε παρά τις δύο διαδοχικές νίκες της Σπόρτινγκ, που βρίσκεται στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος, στο -9 από την πρωτοπόρο Πόρτο. Ο Μπόρζες, παρότι είχε ανανεώσει μέχρι το 2028, πληρώνει τα σκαμπανεβάσματα της ομάδας και, σύμφωνα με την «A Bola», έχει ήδη συμφωνήσει να λύσει το συμβόλαιό του.
Μάλιστα, ο Τιάγκο Φερνάντες αναμένεται να καθίσει στον πάγκο την Τρίτη (3/11) απέναντι στη Σαχτάρ Ντόνετσκ για το Champions League, με τον Φονσέκα να ετοιμάζει το ντεμπούτο του το Σάββατο (7/11) κόντρα στη Μορεϊρένσε.
Ο Φονσέκα επιστρέφει στην Πορτογαλία έπειτα από μία δεκαετία, έχοντας περάσει από Σαχτάρ, Ρόμα, Λιλ, Μίλαν και Λιόν.
🚨💚🤍 Sporting have agreed deal to appoint Paulo Fonseca as new head coach, here we go!
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) November 1, 2026
Rui Borges to leave Sporting job next week. pic.twitter.com/tddIWWSRGX