ΠΑΟΚ: Θετικοί στο να κρατήσουν τον Ντεσπόντοφ οι «ασπρόμαυροι»
Διάθεση να διατηρήσει τον Κίριλ Ντεσπόντοφ στο ρόστερ του, φέρεται να έχει ο ΠΑΟΚ.Μπορεί βουλγαρικό δημοσίευμα να έριξε «βόμβα», κάνοντας λόγο για συμφωνία του διεθνούς εξτρέμ με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας, ωστόσο οι «ασπρόμαυροι» παρουσιάζονται θετικοί στο να διαπραγματευτούν με τον 29χρονο άσο, προκειμένου να επεκταθεί η μεταξύ τους συνεργασία.
Το ζήτημα για τον ΠΑΟΚ βέβαια είναι ότι πρέπει να βιαστεί, από τη στιγμή που το συμβόλαιο του Ντεσπόντοφ λήγει στο τέλος της τρέχουσας σεζόν. Και αυτό, διότι ο παίκτης μπορεί τον Ιανουάριο να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα επιθυμεί και να αποχωρήσει ελεύθερος στο φινάλε της αγωνιστικής περιόδου.
Υπενθυμίζεται, ότι ο Ντεσπόντοφ έχει να αγωνιστεί από τον Μάρτιο, λόγω ενός προβλήματος στο αριστερό του πόδι, το οποίο χρειάστηκε χειρουργική επέμβαση.