Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κετσπάγια ο αντικαταστάτης του Πασιένσα στον ΑΠΟΕΛ

Κετσπάγια ο αντικαταστάτης του Πασιένσα στον ΑΠΟΕΛ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/8/2015 14:07
Ο ΑΠΟΕΛ έδειξε την πόρτα της εξόδου στον Ντομίνγκος Πασιένσα και παράλληλα ανακοίνωσε την πρόσληψη του Τιμούρ Κετσπάγια για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο αποκλεισμός-σοκ από την Άστανα στα πλει-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ έφερε αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του ΑΠΟΕΛ.

Ο Ντομίνγκος Πασιένσα αποτελεί παρελθόν από τον κυπριακό σύλλογο μετά από τρεις μήνες στο «τιμόνι» της ομάδας και τη θέση του παίρνει ο Τιμούρ Κετσπάγια. Ο Γεωργιανός τεχνικός επιστρέφει στην Κύπρο, μετά την επιτυχημένη θητεία του στη Ανόρθωση (2004-09), υπογράφοντας διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους πρωταθλητές της χώρας.

Οι ανακοινώσεις:


«Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον Domingos Paciencia και τους βοηθούς προπονητές Bruno Mura και Nuno Baptista.

Η συμφωνία με τον κ.Paciencia προέβλεπε ως στόχο την πρόκριση στους ομίλους του UEFA Champions League. Στη περίπτωση αποτυχίας εκπλήρωσης του συγκεκριμένου στόχου υπήρχε ειδικός όρος ολοκλήρωσης της συνεργασίας με συγκεκριμένο ποσό αποζημίωσης.

Όρος που εφαρμόστηκε αμέσως μετά την ολοκλήρωση του επαναληπτικού αγώνα για τα play off του UEFA Champions League. Επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε τους κ.Paciencia, Mura και Baptista για την συνεργασία και να του ευχηθούμε καλή συνέχεια στη καριέρα τους.

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την σύναψη συμφωνίας με τον προπονητή Temur Ketsbaia. Η συμφωνία είναι διετούς διάρκειας. Ο κ. Ketsbaia αναλαμβάνει άμεσα τις προπονήσεις της ομάδας μας. Γυμναστής της ομάδας μας θα είναι ο Μιχάλης Μιχαήλ».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.