Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Έκλεψε» Πέδρο η Τσέλσι

«Έκλεψε» Πέδρο η Τσέλσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/8/2015 18:26
Στην Τσέλσι θα συνεχίσει τελικά την καριέρα του ο Πέδρο! Παρότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρέθηκε μια «ανάσα» από την απόκτηση του, οι «μπλε» μπήκαν σφήνα και ήρθαν σε οριστική συμφωνία με την Μπαρτσελόνα έναντι 30 εκατ. ευρώ.

Πλήρη ανατροπή στην υπόθεση του Πέδρο! Τις προηγούμενες ημέρες ο Ισπανός ετοίμαζε βαλίτσες για Μάντσεστερ, ωστόσο η Τσέλσι κινήθηκε γρήγορα και κατάφερε να έρθει σε οριστική συμφωνία με την Μπαρτσελόνα έναντι του ποσού των 30 εκατ. ευρώ.

Ό Ισπανός επιθετικός δεν βρίσκονταν στα βασικά πλάνα του Λουίς Ενρίκε και όπως αναφέρουν αγγλικά δημοσιεύματα, ρόλο στην απόφαση του ποδοσφαιριστή έπαιξε ο Σεσκ Φάμπρεγκας, ο οποίος έπεισε τον πρώην συμπαίκτη του στους «μπλαουγκράνα» να συνεχίσει την καριέρα του στους «μπλε».

Μετά την συμφωνία των δύο ομάδων, ο Πέδρο ταξιδεύει στο Λονδίνο για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρεται ότι στρέφεται στην περίπτωση του Σαντιό Μανέ. Ο Σενεγαλέζος εξτρέμ προέρχεται από πολύ καλή σεζόν με τη φανέλα της Σαουθάμπτον και σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα, βρίσκεται στο στόχαστρο των «κόκκινων διαβόλων».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.