Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τινάζει την μπάνκα για Ντε Μπρούιν η Μάντσεστερ Σίτι

Τινάζει την μπάνκα για Ντε Μπρούιν η Μάντσεστερ Σίτι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/8/2015 16:06
Η Μάντσεστερ Σίτι έχει καταθέσει επίσημη πρόταση ύψος 60 εκατ. ευρώ στην Βόλφσμπουργκ για τον Κέβιν Ντε Μπρούιν και οι επόμενες ημέρες θα είναι καθοριστικές αναφορικά με το μέλλον του Βέλγου μεσοεπιθετικού. Μια «ανάσα» από Οταμέντι οι «πολίτες».

Μετά την απόκτηση του Ραχίλ Στέρλινγκ έναντι του αστρονομικού ποσού των 68,6 εκατ. ευρώ, η Μάντσεστερ Σίτι είναι έτοιμη να τινάξει την μπάνκα στον αέρα για την απόκτηση του Κέβιν Ντε Μπρούιν.

Όπως αναφέρει το «Kicker», οι «πολίτες» έχουν ήδη καταθέσει επίσημη πρόταση ύψους 60 εκατ. ευρώ στην Βόλφσμπουργκ για τον Βέλγο μεσοεπιθετικό, ο οποίος είναι θετικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Πρέμιερ Λιγκ μετά τη μικρή θητεία του στην Τσέλσι.

Το ίδιο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι η Βόλφσμπουργκ έχει προτείνει νέο πλουσιοπάροχο συμβόλαιο στον Ντε Μπρούιν προκειμένου να πείσει τον ποδοσφαιριστή να μείνει στην Γερμανία και οι επόμενες ημέρες θα είναι καθοριστικές αναφορικά με το μέλλον του.

«Οι επόμενες ημέρες θα είναι πολύ δύσκολες. Εφόσον αποφασίσει να φύγει, θα του ευχηθώ το καλύτερο για το μέλλον», δήλωσε ο προπονητής της Βόλφσμπουργκ, Ντίετερ Χέκινγκ βάζοντας… φωτιά στα σενάρια αποχώρησης του 24χρονου.

Την ίδια ώρα, η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται μια «ανάσα» από την απόκτηση του Νικολάς Οταμέντι από την Βαλένθια.

Χθεσινά δημοσιεύματα έκαναν λόγο για οριστική συμφωνία των δύο πλευρών στα 40 εκατ. ευρώ συν την παραχώρηση του Μανγκαλά στις «νυχτερίδες» με τη μορφή δανεισμού, ωστόσο σημερινό ρεπορτάζ του «Sky Sports» υποστηρίζει ότι οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται και ο Μανγκαλά δεν είναι μέρος του «deal».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.