Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μαντσίνι: «Δυστυχώς φεύγει ο Κόβασιτς»

Μαντσίνι: «Δυστυχώς φεύγει ο Κόβασιτς»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/8/2015 01:15
Την αποχώρηση του Ματέο Κόβασιτς για λογαριασμό της Ρεάλ επιβεβαίωσε ο προπονητής της Ίντερ, Ρομπέρτο Μαντσίνι, κάνοντας λόγο για μια απόφαση που έπρεπε να πάρει ο σύλλογος λόγω του Financial Fair Play.

Τα δημοσιεύματα που θέλουν την Ρεάλ να έχει έρθει σε οριστική συμφωνία με την Ίντερ για τον Ματέο Κόβασιτς επιβεβαίωσε ο Ρομπέρτο Μαντσίνι.

Με δηλώσεις του μετά τη λήξη του φιλικού αγώνα με την ΑΕΚ, ο Ιταλός τεχνικός ανέφερε πως ήταν μια απόφαση που έπρεπε να πάρει ο σύλλογος προκειμένου να εναρμονιστεί με τους κανόνες του Financial Fair Play:

«Είμαστε απογοητευμένοι από την αποχώρηση του Ματέο Κόβασιτς, όμως υπάρχουν κανόνες που πρέπει να σεβόμαστε. Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος που να επιθυμούσε την αποχώρηση του, όμως το Financial Fair Play είναι μια πραγματικότητα και πρέπει να σεβαστούμε τους κανόνες της UEFA» δήλωσε ο Μαντσίνι και πρόσθεσε:

«Ο Κόβασιτς και ο Σακίρι έφυγαν για τους ίδιους λόγους. Όλοι στην ομάδα είναι απογοητευμένοι, από τον πρόεδρο μέχρι τους παίκτες. Όμως, για να εναρμονιστείς με τους κανόνες, πρέπει να κάνεις κάποιες θυσίες. Ελπίζουμε να αποκτήσουμε κάποιους παίκτες σε θέσεις που υστερούμε. Μέσος και φουλ-μπακ; Θα δούμε…», τόνισε ο Ιταλός.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.