Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μουρίνιο: «Ο Μπενίτεθ διέλυσε την Ίντερ σε έξι μήνες»

Μουρίνιο: «Ο Μπενίτεθ διέλυσε την Ίντερ σε έξι μήνες»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/7/2015 15:15
Ολομέτωπη επίθεση στον Ράφα Μπενίτεθ εξαπέλυσε ο Ζοζέ Μουρίνιο, με αφορμή τα σχόλια της συζύγου του Ισπανού προπονητή για τις προπονητές ικανότητες του Πορτογάλου.

Πληρωμένη απάντηση στη σύζυγο του Ράφα Μπενίτεθ έδωσε ο Ζοζέ Μουρίνιο μετά τα σχόλια της ότι ο άντρας της κλήθηκε να «να καθαρίσει ξανά το χάος» που προκάλεσε ο Πορτογάλος τεχνικός στη Ρεάλ Μαδρίτης.

«Η κυρία είναι λίγο σε σύγχυση και δεν γελάω… Ο άντρας της αντικατέστησε τον Ρομπέρτο Ντι Ματέο στην Τσέλσι και στη Ρεάλ πήρε τη θέση του Κάρλο Αντσελότι. Ο μόνος σύλλογος που ο άντρας της με αντικατέστησε ήταν η Ίντερ, όπου σε έξι μήνες διέλυσε την κορυφαία ομάδας της Ευρώπη», δήλωσε ο Μουρίνιο και πρόσθεσε:

«Γι’ αυτήν, το να σκέφτεται και να μιλάει για εμένα, πιστεύω ότι χρειάζεται να οργανώσει το χρόνο της και να ασχοληθεί με τη δίαιτα του συζύγου της. Έτσι, θα έχει λιγότερο χρόνο να μιλάει για εμένα», τόνισε ο Πορτογάλος.

Λίγη ώρα αργότερα, ο Ράφα Μπενίτεθ κλήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις του Μουρίνο, ωστόσο δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στο θέμα: «Είμαι προπονητής της Ρεάλ, αγαπάω το ποδόσφαιρο και γι’ αυτό το λόγο θέλω να μιλάω μόνο για το ποδόσφαιρο. Είμαστε εδώ για το παιχνίδι με την Μίλαν (σ.σ. φιλικό) και η περιοδεία μας μέχρι στιγμής πηγαίνει πολύ καλά»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.