Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Χτύπησε δημοσιογράφο και απολύθηκε ο Ερέρα!

Χτύπησε δημοσιογράφο και απολύθηκε ο Ερέρα!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/7/2015 02:14
Παρελθόν από τον πάγκο της Εθνικής Μεξικού αποτελεί ο Μιγκέλ Ερέρα λόγω επίθεσης σε δημοσιογράφο! «Οι αξίες και οι αρχές μας είναι υπεράνω κάθε αποτελέσματος» δήλωσε ο πρόεδρος της μεξικανικής ομοσπονδίας.

Σχεδόν δύο ημέρες μετά την κατάκτηση του Γκολντ Καπ στα γήπεδα των ΗΠΑ, ο Μιγκέλ Ερέρα αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του Μεξικού!

Ο λόγος δεν είναι φυσικά αγωνιστικός και αφορά την επίθεση του Μεξικανού προπονητή στο σχολιαστή της τηλεόρασης της χώρας, Azteca Tv, Κριστιάν Μαρτινόλι, στο αεροδρόμιο της Φιλαδέλφεια.

Ο δημοσιογράφος, που επικαλείται αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού στο αεροδρόμιο, ισχυρίζεται πως δέχτηκε γροθιά στον αυχένα από τον Ερέρα, ο οποίος είναι γνωστός για τον εκρηκτικό του χαρακτήρα.

Η ομοσπονδία του Μεξικού αντέδρασε άμεσα και ανακοίνωσε την απόλυση του Ερέρα αφού διαπιστώθηκε πως οι ισχυρισμοί του Μαρτινόλι είναι αληθείς.

«Αφού άκουσα όλους τους συνεργάτες μου, πήρα την απόφαση ο Μιγκέλ Ερέρα να αποχωρήσει από την Εθνική ομάδα. Δεν είναι μια απλή απόφαση, αλλά είναι η σωστή. Τα παιχνίδια δεν τελειώνουν ποτέ και ως δημόσια πρόσωπα πρέπει να το έχουμε αυτό στο μυαλό μας πάντα. Οι αξίες και οι αρχές μας είναι υπεράνω κάθε αποτελέσματος. Κανείς δεν μπορεί να μπει πάνω από αυτό που είδαμε όλοι μας στο αεροδρόμιο», τόνισε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Ντέσιο Ντε Μαρία.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.