Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Η απίστευτη ατάκα του Μελισσανίδη και η επίθεση στον Μαρινάκη

Η απίστευτη ατάκα του Μελισσανίδη και η επίθεση στον Μαρινάκη

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/7/2015 15:32
Βαριές εκφράσεις ακούστηκαν κατά τη διάρκεια της κατάθεσης του Δημήτρη Μελισσανίδη στην ΕΕΑ, αφού τα πνεύματα οξύνθηκαν μετά από επίθεση του πρώτου σε μέλος της Επιτροπής. Επίθεση στον Μαρινάκη.

Έντονη λεκτική διαμάχη με μέλος της Επαγγελματικού Αθλητισμού είχε ο Δημήτρης Μελισσανίδης κατά τη διάρκεια της κατάθεσης του στην ΕΕΑ.

Οι τόνοι ανέβηκαν όταν ο Δημήτρης Μελισσανίδης κατηγόρησε τον Γεώργιο Βάμβουκα ότι «μιλάει απ’ ευθείας με τον Πειραιά». Το μέλος της Επιτροπής και καθηγητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών αντέδρασε και τα πράγματα ξέφυγαν.

Ο διάλογος είχε ως εξής:


Μελισσανίδης: «Έχεις ανοικτή γραμμή με τον Πειραιά»
Βάμβουκας: «Παρακαλώ να γραφτούν στα πρακτικά αυτά»
Μελισσανίδης: «Είσαι σε εντεταλμένη υπηρεσία»
Βάμβουκας: «Να γραφτούν στα πρακτικά»
Μελισσανίδης: «Στ' αρ...ια μου»
Βάμβουκας: «Θα πάμε στα δικαστήρια»
Μελισσανίδης: «Να πας όπου θέλεις»

Επίθεση στον Μαρινάκη


Παράλληλα, ο Δημήτρης Μελισσανίδης επιτέθηκε στον Βαγγέλη Μαρινάκη τονίζοντας στα μέλη ότι πρέπει να ασχοληθούν με την περίπτωσή του.

«Έχετε ασχοληθεί μήπως ασκεί διοίκηση στον Ολυμπιακό, ενώ του έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι από τον κ. Ανδρεάδη; », για να πάρει την απάντηση: «Η ΕΕΑ ερευνά το θέμα».

Παράλληλα, φέρεται ότι παρουσίασε δημοσίευμα του Reuters για τους περιοριστικούς όρους του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, αναφέροντας: «Τον ψάχνει η Interpol, εσείς τι κάνετε; ».

Μάλιστα, φέρεται να απείλησε με αγωγές τα μέλη της ΕΕΑ, ενώ επιτέθηκε και στον Χρήστο Πανόπουλο, υποστηρίζοντας ότι τον στοχοποίησε.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.