Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στο MLS και ο Ντρογκμπά

Στο MLS και ο Ντρογκμπά

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/7/2015 22:46
Στο MLS θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ντιντιέ Ντρογκμπά, καθώς ο Ιβοριανός επιθετικός αποδέχτηκε την πρόταση της Μόντρεαλ Ίμπακτ και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Καναδά.

Στην άλλη άκρη του Ατλαντικού θα αγωνίζεται πλέον και ο Ντιντιέ Ντρογκμπά. Ο Ιβοριανός επιθετικός αποχώρησε από την Τσέλσι και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Μόντρεαλ Ίμπακτ, η οποία αποτελεί τη δεύτερη μη Ευρωπαϊκή ομάδα του έμπειρου άσου, μετά την Σαγκάη Σενσούα.

Να σημειωθεί πως τα δικαιώματα του Ντρογκμπά απέκτησε αρχικά η Σικάγο Φάιρ, ωστόσο η αμερικανική ομάδα αποφάσισε να τα παραχωρήσει στην Μόντρεαλ έναντι αδιευκρίνιστου ποσού. Έτσι, ο θρύλος της Τσέλσι μπήκε στο γκρουπ των παικτών που πήραν την απόφαση να αφήσουν την Ευρώπη για λογαριασμό του Αμερικανικού πρωταθλήματος.

Υπενθυμίζεται πως στο MLS αγωνίζονται ήδη οι Στίβεν Τζέραρντ, Φρανκ Λάμπαρντ, Αντρέα Πίρλο, Κακά, Νταβίντ Βίγια, Ρόμπι Κιν, Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο, Κλιντ Ντέμπσεϊ, Ομπαφέμι Μάρτινς και Μάικλ Μπράντλεϊ, ενώ στη λίστα προστέθηκε και το όνομα του Σον Ράιτ Φίλιπς, ο οποίος υπέγραψε τη Δευτέρα (27/7) με τους Νιου Γιορκ Μπουλς.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.