Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στον Πανθρακικό ο Χαβίτο

Στον Πανθρακικό ο Χαβίτο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/7/2015 19:35
Την απόκτηση του Φραντσίτσκο Χαβίτο ανακοίνωσε ο Πανθρακικός, με τον Ισπανό μεσοεπιθετικό να υπογράφει συμβόλαιο ενός έτους με τους «πράσινους».

Παίκτης του Πανθρακικού είναι και επίσημα ο του Φραντσίτσκο Χαβίτο. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στους Ακρίτες και έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο ενός έτους.

Η ανακοίνωση και οι δηλώσεις του παίκτη:

"Η ΠΑΕ Πανθρακικός ανακοινώνει την απόκτηση του Francisco Javier Peral Periane (Javito), ο οποίος θα φοράει τη φανέλα της ομάδας μας για τον επόμενο 1 χρόνο. Στις πρώτες του δηλώσεις, ως παίκτης του Πανθρακικού, ο Ισπανός μεσοεπιθετικός ανέφερε στο www.panthrakikos.com:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που από σήμερα ανοίγει ένα καινούριο κεφάλαιο στην καριέρα μου στην Ελλάδα. Οι άνθρωποι του Πανθρακικού, η διοίκηση αλλά και ο κόουτς Μάνουελ Ρόκα, τον οποίο εκτιμώ πολύ, έδειξαν πόσο πολύ με ήθελαν στην ομάδα και εγώ ανυπομονώ να παίξω για να τους ανταποδώσω την εμπιστοσύνη και να βοηθήσω τον Πανθρακικό να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει για τη νέα χρονιά».

Ο Francisco Javito, όπως είναι ευρέως γνωστός, γεννήθηκε στις 4 Νοεμβρίου του 1983 στην πόλη Μοραλέχα της Ισπανίας και αγωνίζεται στη θέση του μεσοεπιθετικού. Ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα, παίζοντας στη δεύτερη ομάδα των Καταλανών ως και το 2006.

Εκείνο το καλοκαίρι ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, για λογαριασμό του Άρη, όπου έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις, καταγράφοντας συνολικά 163 εμφανίσεις και πετυχαίνοντας 19 γκολ ως τον Ιανουάριο του 2011, όταν και παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού για ένα εξάμηνο στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια. Ο επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν ο Ολυμπιακός. Με την ομάδα του Πειραιά συμμετείχε σε 5 επίσημους αγώνες και το χειμώνα του 2012 δόθηκε δανεικός στην τούρκικη Όρντουσπορ. Τη σεζόν 2012-2013 αγωνίστηκε και πάλι στην πατρίδα του την Ισπανία, με τη φανέλα της Χέρκουλες, ενώ την επόμενη αγωνιστική περίοδο έπαιξε στην Αλκορκόν.

Το περασμένο καλοκαίρι επέστρεψε στη χώρα μας και με την Κέρκυρα στο περσινό πρωτάθλημα της Super League έκανε συνολικά 35 εμφανίσεις, σημείωσε 6 τέρματα και έδωσε 3 ασίστ. Καλωσορίζουμε τον Francisco Javito στην οικογένεια του Πανθρακικού".

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.