Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Φιλική εξάρα της Άρσεναλ κόντρα στη Λιόν (video)

Φιλική εξάρα της Άρσεναλ κόντρα στη Λιόν (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/7/2015 21:02
Ονειρική εμφάνιση από την Άρσεναλ στο φιλικό κόντρα στη Λιόν, καθώς οι «κανονιέρηδες» διέλυσαν με 6-0 τους «λιονέ» στο Λονδίνο για το τουρνουά Emirates Cup.

Ότι ήθελε έκανε η Άρσεναλ στο φιλικό απέναντι στη Λιόν! Η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ συνέτριψε με 6-0 την γαλλική ομάδα στο Λονδίνο και έδειξε πως βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση, λίγες ημέρες πριν το πρώτο επίσημο ματς με την Τσέλσι για το Κομιούνιτι Σίλντ (2/8).

Οι «κανονιέρηδες» είχαν τον απόλυτο έλεγχο στο παιχνίδι και πήγαν στα αποδυτήρια με προβάδισμα τεσσάρων τερμάτων χάρη σε ένα εκρηκτικό εννιάλεπτο.

Το… χορό των γκολ άνοιξε ο Ολιβέ Ζιρού, σκοράροντας με κεφαλιά με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού, ενώ τη σκυτάλη πήρε ο Τσάμπερλειν, «γράφοντας» το 2-0 στο 34’ με ωραίο τελείωμα.

Ένα λεπτό μετά, ο 19χρονος Ιόμπι (ανιψιός του Τζέι-Τζέι Οκότσα) ανέβασε τον δείκτη του σκορ, μετά από εξαιρετική συνεργασία των γηπεδούχων, ενώ ο Ράμσεϊ πέτυχε το 4ο γκολ της ομάδας του στο 38’.

Στο 62’ ο Οζίλ «έγραψε» το 5-0 με ωραίο σουτ, ενώ το… κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο 85’ ο Καθόρλα, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.