Σκέψεις της Euroleague να επενδύσει στην ABA Liga
Η EuroLeague φέρεται να εξετάζει το ενδεχόμενο να εισέλθει στην ιδιοκτησιακή δομή της ABA Liga, με μακροπρόθεσμο στόχο να γίνει ο κύριος μέτοχος της. Σύμφωνα με το SportKlub , το θέμα ήταν ένα από τα βασικά θέματα στη συνάντηση της Παρασκευής μεταξύ της ηγεσίας της EuroLeague και εκπροσώπων των συλλόγων που κατέχουν επίσημα την περιφερειακή διοργάνωση.Το δημοσίευμα αναφέρει ότι η EuroLeague σκοπεύει να αποκτήσει μερίδιο στο εγγύς μέλλον, αν και οι συζητήσεις παραμένουν σε πρώιμο στάδιο και δεν έχουν ακόμη εξελιχθεί σε επίσημες διαπραγματεύσεις.
H Elabet παίζει πλέον ΧΩΡΙΣ κατάθεση*! ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
Εκπρόσωποι της Ντουμπάι και της Κλουζ παρευρέθηκαν επίσης στη συνάντηση, παρά το γεγονός ότι καμία από τις δύο ομάδες δεν ήταν μέλος της ομάδας ιδιοκτησίας της ABA League.
Το SportKlub αναφέρει ότι η πιθανή άφιξη του NBA Europe είναι ένας από τους κύριους λόγους πίσω από τα σχέδια της EuroLeague να ενισχύσει τη θέση της στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Η συνεργασία μεταξύ των δύο οργανισμών έχει επίσης αυξηθεί σε διοικητικό επίπεδο, με πρώην στελέχη της EuroLeague να αναλαμβάνουν εξέχοντες ρόλους εντός της ABA League.