ΑΕΚ: Στην κορυφαία πεντάδα της 1ης αγωνιστικής του BCL ο Μπάρτλεϊ
Στην πρώτη Team of the Week του φετινού Basketball Champions League συμπεριλήφθηκε ο Φρανκ Μπάρτλεϊ, εξαργυρώνοντας την εξαιρετική εμφάνισή του στη νίκη της ΑΕΚ απέναντι στη Σαλόν (95-93).Ο Αμερικανός γκαρντ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της «Ένωσης», ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση με 27 πόντους και οδηγώντας την ομάδα του σε νικηφόρα πρεμιέρα στη διοργάνωση.
Αποκλειστική Προσφορά* 📚
Άνοιξε το βιβλίο των εκπλήξεων! 650 μοναδικά Δώρα* Όλα χωρίς κατάθεση με promo code TOME650. Για νέα μέλη με εγγραφή
Άνοιξε το βιβλίο των εκπλήξεων! 650 μοναδικά Δώρα* Όλα χωρίς κατάθεση με promo code TOME650. Για νέα μέλη με εγγραφή
(* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)
Ο Μπάρτλεϊ είχε 8/17 σουτ, εκ των οποίων 3/8 τρίποντα, και μαζί με τα 4 ριμπάουντ που μάζεψε συγκέντρωσε 23 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης (PIR).
Ο περσινός MVP του BCL επιβεβαίωσε έτσι από την πρώτη κιόλας αγωνιστική την ποιότητά του, κερδίζοντας μία θέση ανάμεσα στους πέντε παίκτες που ξεχώρισαν περισσότερο.
Την κορυφαία πεντάδα συμπληρώνουν ο Μοχάμεντ Ντιαρά της Σολέ, ο Γκίτις Ρατζεβίτσιους της Ρίτας, ο Καλίφ Μπατλ της Τσιμπόνα και ο Γουίλι Ερνανγκόμεθ της Μάλαγα.