Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στους κορυφαίους του Euro U19 ο Κότσαρης

Στους κορυφαίους του Euro U19 ο Κότσαρης

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/7/2015 16:50
O τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Νέων, Κώστας Κότσαρης, επιλέχτηκε από την UEFA στην δεκάδα των ποδοσφαιριστών οι οποίοι ξεχώρισαν στo Euro U19 της Ελλάδας.

Σημαντική διάκριση για τον Κώστα Κότσαρη, καθώς ο νεαρός γκολκίπερ του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Νέων επιλέχτηκε στην δεκάδα των ποδοσφαιριστών που ξεχώρισαν στο Euro U19 της Ελλάδας το φετινό καλοκαίρι.

Αναλυτικά το κείμενο της UEFA για τον Κότσαρη: «Κράτησε απαραβίαστη την εστία του στα δύο πρώτα παιχνίδια με την Ουκρανία και την Αυστρία και έκανε μερικές εντυπωσιακές αποκρούσεις που γλίτωσαν την Ελλάδα από μεγαλύτερη ζημιά στα ματς με τη Γαλλία και τη Ρωσία. Δυνατός στις εξόδους τους και καλός χειριστής με τη μπάλα στα πόδια, ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού βοήθησε την οικοδέσποινα Ελλάδα να φτάσει στα ημιτελικά».

Οι υπόλοιποι εννέα παίκτες που ξεχώρισαν σύμφωνα με την UEFA: Μάρκο Ασένσιο (Ισπανία/Ρεάλ), Ντάνι Σέμπαλος (Ισπανία/Μπέτις), Μαξ Κρίστιανσεν (Γερμανία/ Ίνγκολστατ), Τζόελ Ντρόμελ (Ολλανδία/ Τβέντε), Αλεξάντερ Γκολόβιν (Ρωσία/ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Ραμί Σεϊντάεβ (Ρωσία/Ζενίτ), Σάσα Χόρβατ (Αυστρία/ Στουρμ Γκρατς), Σαμέντ Κίλιτς (Γαλλία/Οσέρ), Ολεξάντρ Ζιντσινένκο (Ουκρανία/Ούφα).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.