Αργεντινή - Μπενίν: Διακοπή στο 10' για την αποθέωση του Μέσι (video)
Μία ξεχωριστή στιγμή εκτυλίχθηκε στο Μονουμεντάλ, με το παιχνίδι της Αργεντινής με το Μπενίν να σταματά στο 10ο λεπτό προς τιμήν του Λιονέλ Μέσι.
Το ζητoύσατε. Το καταφέραμε. Σας το προσφέρουμε. Χωρίς κατάθεση* και μόνο για λίγο. ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
Η επιλογή του λεπτού φυσικά δεν ήταν τυχαία. Στο «10», για το «10» που σημάδεψε μία ολόκληρη εποχή της «αλμπισελέστε».
Με το σκορ στο 0-0, η αναμέτρηση διακόπηκε για περίπου ένα λεπτό, τα φώτα χαμήλωσαν και πυροτεχνήματα έκαναν τη νύχτα μέρα, την ώρα που ολόκληρο το Μονουμεντάλ σηκώθηκε όρθιο και αποθέωσε τον Μέσι.
Στο σκηνικό μπήκαν και οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων. Οι συμπαίκτες του Αργεντινού αρχηγού, αλλά και οι παίκτες του Μπενίν, πλησίασαν τον «Pulga», του έδωσαν το χέρι και συμμετείχαν στο χειροκρότημα.
THE GAME HAS BEEN PAUSED IN THE 10TH MINUTE FOR A STANDING OVATION FOR LEO MESSI! 🐐👏❤️ pic.twitter.com/uB6NJpHt6b
— All About Argentina 🛎🇦🇷 (@AlbicelesteTalk) October 6, 2026
Για ένα ολόκληρο λεπτό δεν υπήρχε ποδόσφαιρο στο Μονουμεντάλ. Υπήρχε μόνο το «10» και η αποθέωση στον Μέσι.