Ο Φαν Βέερτ κρέμασε τα παπούτσια του!
Την απόφασή του να αποσυρθεί από την ενεργό δράση γνωστοποίησε ο Τομ Φαν Βέερτ.Μέσω ανάρτησής του στα κοινωνικά δίκτυα, ο Ολλανδός επιθετικός, που πριν από λίγους μήνες έκλεισε τα 36, ανακοίνωσε το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας, 18 χρόνια μετά το επαγγελματικό του ντεμπούτο με τη φανέλα της Ντεν Μπος.
Επόμενοι σταθμοί του οι Εξέλσιορ, Χρόνινγκεν και Άαλμποργκ, ενώ το 2021 ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Βόλου Elabet, με τον οποίο μάλιστα, αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στο ελληνικό πρωτάθλημα, στην πρώτη του σεζόν.
Ακολούθησε η μεταγραφή του στην ΑΕΚ, με την οποία στέφθηκε νταμπλούχος Ελλάδας το 2023, ενώ την τελευταία διετία αγωνίστηκε στον Ατρόμητο, ολοκληρώνοντας στο Περιστέρι το ποδοσφαιρικό του ταξίδι.
ΠΟΣΟ;;; 🔵⚪
Απόδοση 201.00* για τη νίκη της Ελλάδας κόντρα στη Γερμανία. Για νέα μέλη με εγγραφή
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
Απόδοση 201.00* για τη νίκη της Ελλάδας κόντρα στη Γερμανία. Για νέα μέλη με εγγραφή
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
«Για 18 σεζόν, είχα το προνόμιο να κάνω αυτό που ονειρευόμουν από τότε που ήμουν μικρό παιδί. Αυτή η εμπειρία μου έδωσε περισσότερα απ’ όσα θα μπορούσα ποτέ να ευχηθώ. Ευχαριστώ όλους όσοι αποτέλεσαν μέρος αυτής της διαδρομής».