Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πάει Μάντσεστερ Σίτι τελικά ο Ντελφ!

Πάει Μάντσεστερ Σίτι τελικά ο Ντελφ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/7/2015 18:16
Έτοιμος να υπογράψει στην Μάντσεστερ Σίτι είναι ο Φάμπιαν Ντελφ! Σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα ο Άγγλος μέσος περνάει από ιατρικές εξετάσεις για λογαριασμό των «πολιτών» παρότι πριν λίγες ημέρες είχε απορρίψει το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στο «Έτιχαντ»!

Ανατροπή στην… ανατροπή όσον αφορά τη μεταγραφή του Φάμπιαν Ντελφ στην Μάντσεστερ Σίτι! Λίγες ημέρες μετά την απόφαση του παίκτη να παραμείνει στην Άστον Βίλα, ο Άγγλος μέσος βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της αγγλικής ομάδας προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις.

Την προηγούμενη εβδομάδα τα αγγλικά Μέσα θεωρούσαν σίγουρη τη μεταγραφή του 25χρονου μέσου στην Σίτι αφού οι «πολίτες» ενεργοποίησαν την ρήτρα αποδέσμευσης του παίκτη ύψους 11 εκατ. ευρώ. Ωστόσο ο ποδοσφαιριστής με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Άστον Βίλα απέκλεισε το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην Μάντσεστερ Σίτι, δηλώνοντας πιστός στην ομάδα του Μπέρμιγχαμ.

Τελικώς ο Ντελφ άλλαξε την απόφαση του και είναι έτοιμος να υπογράψει συμβόλαιο με την ομάδα του Μάντσεστερ με αποτέλεσμα γίνει αποδέκτης τρολλαρίσματος στο ίντερνετ.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.