Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κοντά σε Πάρντο ο Ολυμπιακός

Κοντά σε Πάρντο ο Ολυμπιακός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/7/2015 18:29
Ο Φελίπε Πάρντο της Μπράγκα είναι ο εκλεκτός του Μάρκο Σίλβα για τα άκρα της επίθεσης του Ολυμπιακού. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση του Κολομβιανού εξτρέμ έναντι του ποσού των 4,5 εκατ. ευρώ.

Μια «ανάσα» από την απόκτηση του Φελίπε Πάρντο φέρεται να βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με την Μπράγκα και το ποσό της μεταγραφής μπορεί να φτάσει τα 4,5 εκατ. ευρώ.

Ο 25χρονος δεξιός εξτρέμ (αγωνίζεται και αριστερά) αποτελεί επιλογή του Μάρκο Σίλβα, αφού ο τεχνικός του Ολυμπιακού τον γνωρίζει πολύ καλά από τη θητεία του στο πορτογαλικό πρωτάθλημα.

Ο Κολομβιανός άσος αγωνίζεται στην Μπράγκα από το καλοκαίρι του 2013 και τη φετινή σεζόν σημείωσε 11 γκολ και 9 ασίστ σε 35 παιχνίδια. Συνολικά μετράει 19 γκολ και 14 ασίστ σε 75 συμμετοχές με την πορτογαλική ομάδα.

Παράλληλα, ο Ολυμπιακός βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Δημήτρη Γούτα από την Ξάνθη. Οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε συμφωνία και ο 21χρονος στόπερ αναμένεται στην Αθήνα για ιατρικές εξετάσεις και υπογραφές.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.