Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επέστρεψε στον Ηρακλή ο Βέλλιος

Επέστρεψε στον Ηρακλή ο Βέλλιος

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/7/2015 17:22
Έπειτα από τέσσερα χρόνια στο εξωτερικό, ο Απόστολος Βέλλιος επέστρεψε στον Ηρακλή! Ο Έλληνας επιθετικός υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τον «Γηραίο» και δήλωσε χαρούμενος που επέστρεψε στο σπίτι του.

Στο ελληνικό πρωτάθλημα για λογαριασμό του Ηρακλή επέστρεψε ο Απόστολος Βέλλιος. Ο πρώην επιθετικός του «Γηραιού» υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τους «κυανόλευκους» και ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Η ΠΑΕ Ηρακλής βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή του Απόστολου Βέλλιου στο σπίτι του και την υπογραφή του με την ομάδα για τα επόμενα 2 χρόνια. Πρώην αθλητής των Ακαδημιών του Ηρακλή και επαγγελματίας ποδοσφαιριστής της ομάδας μας από το 2008 έως το 2011, ο Βέλλιος έχει αγωνιστεί στην Έβερτον, τη Μπλάκπουλ, τη βελγική Λιρς και πολύ πρόσφατα στη δανέζικη Βέστζελαντ. Ο 23χρονος στράικερ έχει εμπειρία παίζοντας σε διεθνές επίπεδο σε παιχνίδια κυπέλλου καθώς και στη Σούπερ-Λιγκ».

«Είναι υπέροχο να έχουμε και πάλι πίσω στον Ηρακλή τον Απόστολο», είπε ο προπονητής Νίκος Παπαδόπουλος. «Οι λέξεις δε μπορούν να περιγράψουν πόσο χαρούμενος είμαι που επιστρέφω σπίτι μου, στον Ηρακλή», είπε ο Βέλλιος. «Σ’ αυτή τη σπουδαία ομάδα σήμερα, σ’ αυτό τον απίθανο λαό, στην πατρίδα μου, στην οικογένειά μου».

«Ο Απόστολος ταιριάζει απόλυτα με την ομάδα που προσπαθούμε να χτίσουμε», είπε ο Πρόεδρος, Σπύρος Παπαθανασάκης. «Μπορεί να είναι νέος ηλικιακά, αλλά διαθέτει εμπειρία. Είναι ταλαντούχος, διαθέτει μεγάλες αρετές και σίγουρα, με την ιστορία του συνδυάζει και την αγάπη του για τον Ηρακλή, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα δουλέψει πολύ σκληρά για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.