Συναγερμός στη Μάντσεστερ Σίτι για Ο’Ράιλι: Αποχώρησε από την Αγγλία
Πρόωρο τέλος στο παράθυρο της Εθνικής Αγγλίας για τον Νίκο Ο’Ράιλι, ο οποίος αποχώρησε από την αποστολή του Τόμας Τούχελ στην Κροατία και επιστρέφει στη Μάντσεστερ Σίτι.
ΠΟΣΟ;;; 🔵⚪
Απόδοση 200.00* για τη νίκη της Ελλάδας κόντρα στην Ολλανδία. Για νέα μέλη με εγγραφή
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
Απόδοση 200.00* για τη νίκη της Ελλάδας κόντρα στην Ολλανδία. Για νέα μέλη με εγγραφή
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
Ο 21χρονος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και θα περάσει από περαιτέρω εξετάσεις στη Σίτι, προκειμένου να διαπιστωθεί η κατάστασή του.
Ο Ο’Ράιλι είχε ήδη μείνει εκτός από το 2-0 της Αγγλίας επί της Τσεχίας στην Πράγα. Ο Τούχελ είχε δηλώσει μετά το παιχνίδι ότι δεν μπορούσε να γνωρίζει εάν θα ήταν διαθέσιμος απέναντι στην Κροατία, ωστόσο τελικά αποφασίστηκε να επιστρέψει στον σύλλογό του.
Έτσι, ο διεθνής άσος δεν θα αγωνιστεί ξανά στο συγκεκριμένο παράθυρο, χάνοντας το εκτός έδρας ματς με την Κροατία (3/10) και το τελευταίο παιχνίδι με την Τσεχία στο Γουέμπλεϊ (6/10).
Η αγγλική ομοσπονδία δεν πρόκειται να καλέσει αντικαταστάτη, με τον Λιούις Χολ να αποτελεί πλέον την πρώτη επιλογή για το αριστερό άκρο της άμυνας μετά την καλή παρουσία του στην Πράγα.
Πλέον το ενδιαφέρον περνά στη Μάντσεστερ Σίτι, όπου θα γίνει νέα εκτίμηση του προβλήματος και θα ξεκαθαρίσει το διάστημα που θα χρειαστεί να μείνει εκτός.
Διαβάστε επίσης:
- Οι καλύτερες στοιχηματικές εταιρείες
- Οι καλύτερες στοιχηματικές για μακροχρόνια στοιχήματα
- Κριτικές για τις στοιχηματικές πλατφόρμες