Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λίνεκερ: «Ρανιέρι; Σοβαρά;»

Λίνεκερ: «Ρανιέρι; Σοβαρά;»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/7/2015 22:20
Έκπληκτος με την απόφαση της Λέστερ να προσλάβει τον Κλαούντιο Ρανιέρι στην τεχνική ηγεσία της ομάδας δήλωσε ο θρύλος της ομάδας, Γκάρι Λίνεκερ.

Το καταστροφικό πέρασμα του Κλαούντιο Ρανιέρι στον πάγκο της Ελλάδας δεν εμπόδισε τους ιθύνοντες της Λέστερ να επιλέξουν τον Ιταλό τεχνικό για τον πάγκο των «αλεπούδων».

Φυσικά η πρόσληψη του 63χρονου προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις, με τον θρύλο της ομάδας, Γκάρι Λίνεκερ να δηλώνει έκπληκτος:

«Κλαούντιο Ρανιέρι; Σοβαρά;» έγραψε στο Twitter ο Λίνεκερ και πρόσθεσε: «Ο Ρανιέρι είναι έμπειρος προπονητής όμως αυτή είναι μια επιλογή χωρίς έμπνευση. Είναι απίστευτο πως τα ίδια παλιά ονόματα συνεχίζουν να κάνουν κύκλους σε ένα προπονητικό γαϊτανάκι», δήλωσε στο «BreatheSport» ο παλάιμαχος άσος.

Από την πλευρά του, ο πρώην προπονητής της ΚΠΡ, Χάρι Ρέντναπ έγραψε στο Twitter: «Ο Ρανιέρι είναι καλός άνθρωπος όμως μετά τα όσα συνέβησαν με την Ελλάδα, μένω έκπληκτος ότι κατάφερε να επιστρέψει στην Πρέμιερ Λιγκ».

Να σημειωθεί ότι οι Μάρτιν Ο’ Νιλ και Νιλ Λένον ήταν τα δύο φαβορί για να αντικαταστήσουν τον Νάιτζελ Πίρσον, ωστόσο η Λέστερ έκανε τελικά την έκπληξη, με τον Ρανιέρι να υπογράφει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.