Αινιγματικό ποστ από τον Ικάρντι: «Έχω ήδη τα πάντα»
Ο Μάουρο Ικάρντι έκανε μία... περίεργη δημοσίευση στα social media, με αρκετούς να πιστεύουν πως ίσως προαναγγέλλει την απόσυρσή του από την ενεργό δράση!Ο Αργεντινός επιθετικός έχει απασχολήσει ουκ ολίγες φορές με τη δραστηριότητά του εκτός αγωνιστικών χώρων και αυτή τη φορά προκάλεσε ερωτηματικά με μία ανάρτησή του.
Εδώ και τρεις μήνες, ο 33χρονος επιθετικός κυκλοφορεί ελεύθερος, μετά τη λήξη του συμβολαίου του με τη Γαλατασαράι. Αρκετές ομάδες ενδιαφέρθηκαν το φετινό καλοκαίρι για την περίπτωσή του, ανάμεσά τους και ο Ολυμπιακός, ωστόσο ο Ικάρντι δεν κατέληξε πουθενά και όλα δείχνουν πως θα κυκλοφορεί στην αγορά των ελεύθερων μέχρι τον Ιανουάριο.
Πριν λίγες ώρες, ο Αργεντινός στράικερ ανέβασε ένα αινιγματικό post στο Instagram, το οποίο θα μπορούσε να δείχνει μέχρι και ολοκλήρωση της ποδοσφαιρικής του καριέρας!
Αποκλειστική Προσφορά* 📚
Άνοιξε το βιβλίο των εκπλήξεων! 650 μοναδικά Δώρα* Όλα χωρίς κατάθεση με promo code TOME650. Για νέα μέλη με εγγραφή
Άνοιξε το βιβλίο των εκπλήξεων! 650 μοναδικά Δώρα* Όλα χωρίς κατάθεση με promo code TOME650. Για νέα μέλη με εγγραφή
(* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)
Ο Ικάρντι ανέβασε μία σειρά φωτογραφιών που τον δείχνουν να γυμνάζεται, με τη λεζάντα να γράφει:
«Συγχέουν την ανεργία με αποτυχία, αλλά εγώ το λέω εξασφάλιση της ζωής σου.
Συγχέουν την έλλειψη συμβολαίου με έλλειψη επιλογών. Εγώ το αποκαλώ ελευθερία επιλογής.
Δούλεψα ώστε να κατέχω τον χρόνο μου και να εξασφαλίσω το μέλλον μου. Ακόμα κι αν σταματούσα να δουλεύω, η ζωή μου θα συνεχιζόταν ακριβώς με τον ίδιο τρόπο.
Δεν καταλαβαίνω γιατί ανησυχείτε για μένα. Χαλαρώστε, ζήστε ήρεμα και με πολλή αγάπη. Έχω ήδη τα πάντα».
Πλέον μένει να φανεί τι εννοεί ο «ποιητής»...