Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Και επίσημα στην Γιουνάιτεντ ο Σβαϊνστάιγκερ

Και επίσημα στην Γιουνάιτεντ ο Σβαϊνστάιγκερ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/7/2015 16:22
Παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι και επίσημα ο Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» ανακοίνωσαν τη συμφωνία με την Μπάγερν και ο διεθνής μέσος θα γίνει ο πρώτος Γερμανός που θα αγωνιστεί στην Πρέμιερ Λιγκ με τον αγγλικό σύλλογο.

Ήταν δεδομένο, πλέον είναι και επίσημο. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε την απόκτηση του Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ, ο οποίος αποφάσισε να αποχωρήσει την Μπάγερν μετά από 17 χρόνια στους Βαυαρούς.

«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με ενθουσιασμό ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με την Μπάγερν για την απόκτηση του Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ. Εκκρεμούν οι ιατρικές εξετάσεις του παίκτη και η συμφωνία μαζί του για τους προσωπικούς όρους του συμβολαίου. Θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία», αναφέρει η ανακοίνωση των «κόκκινων διαβόλων».

Σύμφωνα με την «Bild», το ποσό της μεταγραφής αγγίζει τα 20 εκατ. ευρώ ενώ ο 30χρονος θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές ύψους 10 εκατ. ευρώ. Μάλιστα ο «Σβάινι» θα γίνει ο πρώτος Γερμανός που θα αγωνιστεί στην Πρέμιερ Λιγκ με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, μένει να φανεί αν η Γιουνάιτεντ θα κινηθεί και για την απόκτηση του Μοργκάν Σνάιντερλιν. Ο Γάλλος μέσος της Σαουθάμπτον θεωρούνταν «κλεισμένος» από την ομάδα του Λουίς Φαν Χαάλ, ωστόσο αρκετά αγγλικά Μέσα εκτιμούν ότι η μεταγραφή δεν θα προχωρήσει μετά την έλευση του Γερμανού.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.