Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΠΑΟΚ: Με δύο απουσίες η προπόνηση της Δευτέρας (28/9)

ΠΑΟΚ: Με δύο απουσίες η προπόνηση της Δευτέρας (28/9)

Συντάκτης: Agones team
Agones team
28/9/2026 14:12
Με δύο απουσίες, αμφότερες από το κέντρο της άμυνας, συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία, καθώς Ντιέγκο Κόστα και Αρίτζ Ελουστόντο ακολούθησαν πρόγραμμα θεραπείας και δεν συμμετείχαν στην προπόνηση της Δευτέρας (28/9).

Ο Παντελής Χατζηδιάκος έχει επιστρέψει από την Κυριακή σε κανονικούς ρυθμούς και προπονείται με το υπόλοιπο γκρουπ, ωστόσο οι δύο συμπαίκτες του παραμένουν εκτός του πλήρους προγράμματος.

Την ίδια στιγμή, θετική είναι η εικόνα για τους Δημήτρη Γιαννούλη και Κίριλ Ντεσπόντοφ, οι οποίοι συνέχισαν ατομικά στο γήπεδο και πλησιάζουν σταδιακά στην επιστροφή τους σε κανονικούς αγωνιστικούς ρυθμούς.



Αναλυτικά η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:


«Με μία ακόμη πρωινή προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο της Νέας Μεσημβρίας συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ. Οι ρυθμοί ανέβηκαν, με τον Δικέφαλο να συνεχίζει τη δουλειά του έχοντας στις τάξεις του και αρκετά νέα πρόσωπα.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε προθέρμανση, ρόντο, παιχνίδι κατοχής και ασκήσεις ατομικής βελτίωσης ανά θέση, ενώ ολοκληρώθηκε με τουρνουά τριών ομάδων.

Στο ιατρικό δελτίο, οι Ελουστόντο και Κόστα ακολούθησαν πρόγραμμα θεραπείας, ενώ οι Ντεσπόντοφ και Γιαννούλης συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα στο γήπεδο.

Την Τρίτη (29/9), οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα προπονηθούν στις 10:30 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας
».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.