Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στα πράσινα ο Σάντσεθ

Στα πράσινα ο Σάντσεθ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/7/2015 16:55
Παίκτης του Παναθηναϊκού μέχρι το καλοκαίρι του 2019 είναι ο Σέρχιο Σάντσεθ! «Είμαι πολύ ευτυχής που ήρθα στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας» δήλωσε ο Ισπανός αμυντικός.

Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Σέρχιο Σάντσεθ στον Παναθηναϊκό. Ο Ισπανός αμυντικός πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2019.

Ο 29χρονος στόπερ έμεινε ελεύθερος από τη Μάλαγα και σύμφωνα με τις πληροφορίες θα λαμβάνει ετήσιες αποδοχές που αγγίζουν τις 850.000 ευρώ, μαζί με τα μπόνους.

«Είμαι πολύ ευτυχής που ήρθα στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας! Δεν μου αρέσουν τα πολλά λόγια, όμως, προτιμώ να “μιλάω” στο γήπεδο…», ήταν τα πρώτα λόγια του έμπειρου άσου, ο οποίος αναμένεται να ενσωματωθεί άμεσα στην αποστολή των «πρασίνων» στην Ολλανδία

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Σέρχιο Σάντσεθ. Ο Ισπανός αμυντικός θα αγωνίζεται στην ομάδα μας μέχρι το καλοκαίρι του 2019 και τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Παναθηναϊκού».

Επένδυση με Μαυρομάτη


Στα πράσινα ο Σάντσεθ
Παράλληλα, ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του 18χρονου Φάνη Μαυρομάτη για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο νεαρός αμυντικός αγωνιζόταν στον Παναργειακό και στην Εθνική Νέων, όπου εντοπίστηκε από τους σκάουτερ του συλλόγου. Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε τριετές συμβόλαιο και για αρχή θα ενσωματωθεί στο ρόστερ της Κ-20

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ο νεαρός ποδοσφαιριστής Φάνης Μαυρομάτης, υπέγραψε σήμερα τριετές επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα και θα ενσωματωθεί στο ρόστερ της Κ-20».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.