Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Φιλικό «ξεμούδιασμα» με δεκάρα για τον Παναθηναϊκό

Φιλικό «ξεμούδιασμα» με δεκάρα για τον Παναθηναϊκό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/7/2015 20:43
Ο Παναθηναϊκός συνέτριψε με 10-0 την ερασιτεχνική Άρνεμ στο πρώτο του φιλικό προετοιμασίας, το οποίο είχε σκοπό το ξεμούδιασμα των παικτών αφού η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων είναι χαώδης. Μπεργκ (32’, 34’, 40’), Πέτριτς (12’, 38’), Κλωναρίδης (54’, 87’), Καλτσάς (29’), Λουντ (81’) και Ζορλού (79’ αυτ.) τα γκολ της αναμέτρησης.

Σε ένα παιχνίδι που αποτέλεσε μια καλή προπόνηση για τους παίκτες του Γιάννη Αναστασίου, ο Παναθηναϊκός κέρδισε με το ευρύ 10-0 την ερασιτεχνική Άρνεμ, στο πρώτο του φιλικό προετοιμασίας επί ολλανδικού εδάφους.

Φυσικά το παιχνίδι δεν αντέχει ιδιαίτερης κριτικής, καθώς η ανωτερότητα του «τριφυλλιού» ήταν δεδομένη, κάτι που αντικατοπτρίζεται και στο τελικό αποτέλεσμα.

Ο Γιάννης Αναστασίου επέλεξε να ξεκινήσει το ματς με 4-2-2-2. Ο Αναγνωστόπουλος ήταν κάτω από τα δοκάρια, αριστερό μπακ ο Νάνο, δεξί ο Μπούρμπος και κεντρικό δίδυμο οι Μαρινάκης και Τριανταφυλλόπουλος. Ζέκα και Αγγελόπουλος ήταν οι δύο αμυντικοί χαφ, πίσω από τους Νίνη και Πέτριτς, ενώ Μπεργκ και Καλτσάς ήταν το δίδυμο της επίθεσης.

Φιλικό «ξεμούδιασμα» με δεκάρα για τον Παναθηναϊκό
Ο Παναθηναϊκός είχε την υπεροχή καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και πήγε στα αποδυτήρια με προβάδισμα έξι τερμάτων. Σε κέφια βρέθηκε ο Πέτριτς, ο οποίος άνοιξε το χορό των γκολ στο 12’ με εξαιρετικό σουτ, ενώ ο ίδιος έφτιαξε τα επόμενα δύο τέρματα της ομάδας του.

Στο 29’ ο Πέτριτς έκανε τη σέντρα και ο Καλτσάς «έγραψε» το 2-0 με κεφαλιά, ενώ ο Μπεργκ άνοιξε λογαριασμό στο 31’, μετά από νέα ασίστ του Κροάτη φορ.

Ακολούθησε δεκάλεπτη διακοπή λόγω κεραυνού που έπεσε κοντά στο γήπεδο, ωστόσο αυτή δεν έκοψε το ρυθμό του Παναθηναϊκό. Ο Μπέργκ πέτυχε δεύτερο προσωπικό γκολ στο 34’ με ωραία λόμπα, ενώ ο Πέτριτς διπλασίασε τα τέρματα του στο 38’, «γράφοντας» το 5-0 με κοντινό πλασέ. Το τελικό 6-0 του πρώτου ημιχρόνου διαμόρφωσε ο Μπεργκ, ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με τακουνάκι (40’), κάνοντας χατ-τρικ.

Στην επανάληψη ο Αναστασίου άλλαξε όλη την ενδεκάδα, διατηρώντας την ίδια διάταξη. Κοτσόλης, Βέμερ, Χουχούμης, Ταυλαρίδης, Κουτρουμπής, Λαγός Δώνης, Λουντ, Ατζαγκούν, Κλωναρίδης και Καρέλης ήταν τα νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού, ενώ εκτός αποστολής έμειναν οι Εσιέν, Στιλ, Πράνιτς και Θελάντερ.

Το 7ο γκολ των «πράσινων» ήρθε στο 52’ με τον Κλωναρίδη, ο οποίος έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα μετά από γύρισμα του Καρέλη. Στη συνέχεια ο ρυθμός του Παναθηναϊκού έπεσε, όμως οι παίκτες του Αναστασίου ανέβασαν την απόδοση τους στο τελευταίο δεκαπεντάλεπτο και πέτυχαν ακόμα τρία γκολ.

Το 8-0 έγινε στο 78' με αυτογκόλ του Ζορλού, έπειτα από γύρισμα του Κλωναρίδη. Τρία λεπτά μετά οι δυο νεοαποκτηθέντες Βέμερ και Λουντ συνεργάστηκαν εξαιρετικά και ο δεύτερος πέτυχε το πρώτο του γκολ με τον Παναθηναϊκό. Το τελικό 10-0 διαμόρφωσε στο 87’ ο Κλωναρίδης, έπειτα από νέα συνεργασία του με τον Καρέλη.

Παναθηναϊκός: Αναγνωστόπουλος (46' Κοτσόλης), Τριανταφυλλόπουλος (46' Ταυλαρίδης), Μαρινάκης (46' Κουτρουμπής), Μπούρμπος (46' Βέμερ), Νάνο (46' Χουχούμης), Αγγελόπουλος (46' Λαγός), Ζέκα (46' Δώνης), Καλτσάς (46' Ατζαγκούν), Νίνης (46' Λουντ), Πέτριτς (46' Κλωναρίδης), Μπεργκ (46' Καρέλης).

Άρνεμ: Τέζελ, Ελ Μάλκι, Ελιάναν, Κολκ, Ασάνι, Άτες, Φορ, Φλορ, Κοπόλσε, Χότακ, Ουμπέργκεν.

Βόλτα με τα ποδήλατα πριν το παιχνίδι:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.