Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανακοίνωσε Φαλκάο η Τσέλσι

Ανακοίνωσε Φαλκάο η Τσέλσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/7/2015 16:13
Παίκτης της Τσέλσι είναι και επίσημα ο Ρανταμέλ Φαλκάο. Οι «μπλε» ανακοίνωσαν τη συμφωνία με την Μονακό για τον μονοετή δανεισμό του Κολομβιανού επιθετικού, ο οποίος θα καλύψει το κενό που άφησε η αποχώρηση του Ντιντιέ Ντρογκμπά.

Ήταν δεδομένο, πλέον είναι και επίσημο. Η Τσέλσι ανακοίνωσε την απόκτηση του Ρανταμέλ Φαλκάο, ο οποίος θα αγωνιστεί στους «μπλε» με τη μορφή μονοετούς δανεισμού από την Μονακό.

Ο Κολομβιανός επιθετικός προέρχεται από μια απογοητευτική σεζόν με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς πέτυχε μόλις τέσσερα γκολ σε 29 παιχνίδια ως δανεικός και οι «κόκκινοι διάβολοι» αποφάσισαν να μην ενεργοποιήσουν την οψιόν αγοράς.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ στην Τσέλσι. Ανυπομονώ για να ξεκινήσω προπονήσεις και να βοηθήσω την ομάδα να διατηρήσει τον τίτλο του πρωταθλητή» δήλωσε ο 29χρονος, ο οποίος ελπίζει να βρει ξανά το ρυθμό του και την επαφή με τα δίχτυα.

Στην ανακοίνωση δεν έγιναν γνωστοί οι οικονομικοί όροι της συμφωνίας, ούτε διευκρινίστηκε αν η Τσέλσι έχει εξασφαλίσει οψιόν αγοράς του παίκτη για το επόμενο καλοκαίρι. Να σημειωθεί πως μέρος της συμφωνίας είναι και η παραχώρηση του Μάριο Πάσαλιτς στην Μονακό με τη μορφή δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι του 2016.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.