Πειθαρχική δίωξη σε βάρος του Αχιλλέα Μπέου
Πειθαρχική δίωξη σε βάρος του Αχιλλέα Μπέου άσκησε ο Υπεύθυνος Πειθαρχικής Δίωξης της ΕΠΟ, Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος, όπως γνωστοποιήθηκε την Πέμπτη (24/9) από την Ομοσπονδία.Η δίωξη αφορά τις δηλώσεις που έκανε ο Μπέος μετά την αναμέτρηση του Βόλου Elabet με την ΑΕΚ στο «Πανθεσσαλικό» (0-1), όταν προχώρησε σε καταγγελίες για τη διαιτησία του αγώνα και αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο στοιχηματισμού.
Αποκλειστική SSL530 Προσφορά* 🎁
530 Δώρα* χωρίς κατάθεση* και κουπόνια Skroutz 25.000€ & 50.000€! Για νέα μέλη με εγγραφή στη Stoiximan(* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)
Οι συγκεκριμένες τοποθετήσεις οδήγησαν στην παρέμβαση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα και πλέον η υπόθεση περνά στο πειθαρχικό σκέλος.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:
«O Υπεύθυνος Πειθαρχικής Δίωξης, Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος, άσκησε δίωξη σε βάρος του Μπέου Αχιλλέα για παράβαση των άρθρων 1, 2, 3, 4, 14, 20 παρ. 1, 2α΄ και 26 περ. Α΄ του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ».