Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Έξω φρενών ο Ριβάλντο για το νέο φιάσκο της Βραζιλίας

Έξω φρενών ο Ριβάλντο για το νέο φιάσκο της Βραζιλίας

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/7/2015 01:43
Άστραψε και βρόντηξε ο Ριβάλντο με αφορμή την αποτυχία της Βραζιλίας στο Κόπα Αμέρικα. Ο 43χρονος κατηγόρησε τον ομοσπονδιακό τεχνικό της «Σελεσάο», Ντούγκα για τις κλήσεις παικτών και τόνισε πως αν τα πράγματα συνεχιστούν έτσι, η ομάδα θα πάρει Μουντιάλ σε 30 χρόνια. Τι είπε για το πέρασμα του από την Ελλάδα.

Σκληρή κριτική σε παίκτες και στον προπονητή της Εθνικής Βραζιλίας άσκησε ο Ριβάλντο για τη νέα αποτυχία της «Σελεσάο» στο Κόπα Αμέρικα της Χιλής.

Με μήνυμα του στο Facebook, ο «Ρίμπο» τα έβαλε με τον Ντούγκα, αφήνοντας αιχμές για επιλογές παικτών όπως οι Ριμπέιρο και Ταρντέλι, οι οποίοι δεν αγωνίζονται σε ανταγωνιστικά πρωταθλήματα (σ.σ. Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και Κίνα αντίστοιχα).

Μάλιστα ο 43χρονος ανέφερε το πέρασμα του από την Ελλάδα, εκφράζοντας την απογοήτευση του για το γεγονός ότι δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Βραζιλίας για το Μουντιάλ του 2006 παρότι για δύο σερί σεζόν είχε αναδειχτεί κορυφαίος παίκτης του ελληνικού πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Ριβάλντο:


«Την Τρίτη συμπληρώθηκαν 13 χρόνια από τότε που η Βραζιλία κέρδισε το Παγκόσμιο Κύπελλο για πέμπτη φορά. Σήμερα οποιοσδήποτε παίκτης μπορεί να κληθεί στην ομάδα της Βραζιλίας. Θυμάμαι ότι το 2006 δεν ήμουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο επειδή έπαιζα στην Ελλάδα αν και είχα αναδειχτεί 2 φορές καλύτερος παίκτης του πρωταθλήματος.

Το πρωτάθλημα ήταν πολύ πιο σημαντικό από αυτά στα οποία αγωνίζονται κάποιοι παίκτες που ανήκαν σε αυτή την ομάδα της Βραζιλίας. Εάν συνεχίσουμε έτσι, η ομάδα μας θα κάνει άλλα 30 χρόνια για να αναδειχτεί πρωταθλήτρια κόσμου.

Σας παρακαλώ να καλείτε τους καλύτερους παίκτες στην εθνική, αν δεν το κάνουμε αυτό θα ντροπιαστούμε ξανά. Μου αρέσει να μένω σιωπηλός όμως δεν μπορώ να το αντέξω, η κατάσταση είναι πραγματικά άσχημη
».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.