Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στην Πόρτο ο Ιμπουλά

Στην Πόρτο ο Ιμπουλά

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/7/2015 15:08
Την απόκτηση του Ζιανελί Ιμπουλά από την Μαρσέιγ ανακοίνωσε η Πόρτο. Πενταετές συμβόλαιο υπέγραψε ο παίκτης, στα 20 εκατ. ευρώ το ποσό της μεταγραφής.

Τη φανέλα της Πόρτο μέχρι το καλοκαίρι του 2020 θα φοράει ο Ζιανελί Ιμπουλά. Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής βρίσκονταν μια «ανάσα» από την Ίντερ, ωστόσο οι «νερατζούρι» στράφηκαν στην απόκτηση του Ζοφρέ Κοντογκμπιά και τελικώς ο Γάλλος αμυντικός μέσος (γεννημένος στο Βέλγιο) υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο με την Πόρτο.

Η πορτογαλική ομάδα κατέβαλε το ποσό των 20 εκατ. ευρώ στην Μαρσέιγ και 1,5 εκατ. ευρώ στην Γκινγκάμπ, η οποία διατηρούσε ποσοστό μεταπώλησης. Μάλιστα στο συμβόλαιο του Ιμπουλά μπήκε ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 50 εκατ. ευρώ.

«Είμαι χαρούμενος που υπέγραψα στην Πόρτο. Το πλάνο της ομάδας με ενθουσίασε και με έφερε εδώ. Είναι ένας σύλλογος που έχει κατακτήσει πολλά ευρωπαϊκά τρόπαια, έχει καλή ομάδα, καλούς παίκτες, και ελπίζω να γίνει ακόμα καλύτερη με τη συμβολή μου» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Ιμπουλά.

Παράλληλα, η Πόρτο ανακοίνωσε την πώληση του Τζάκσον Μαρτίνες στην Ατλέτικο έναντι του ποσού των 35 εκατ. ευρώ! Υπενθυμίζεται ότι οι «δράκοι» αγόρασαν τον Κολομβιανό επιθετικό από την μεξικανική Τσιάπας το 2012 έναντι 11 εκατ. δολαρίων.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.