Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ινφαντίνο: «Ασφαλής προς το παρόν ο Ολυμπιακός»

Ινφαντίνο: «Ασφαλής προς το παρόν ο Ολυμπιακός»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/6/2015 21:53
Ο Γενικός Γραμματέας της UEFA, Τζάνι Ινφαντίνο τόνισε ότι δεν τίθεται θέμα αποκλεισμού του Ολυμπιακού από το Τσάμπιονς Λιγκ εκτός αν προκύψει «καθαρό» στοιχείο που να δείχνει την εμπλοκή της ομάδας σε στημένα παιχνίδια.

Ασφαλής είναι για την ώρα η θέση του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ της νέας σεζόν, όπως ξεκαθάρισε ο Τζάνι Ινφαντίνο.

Ο Γενικός Γραμματέας της UEFA τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν διατρέχουν κανένα κίνδυνο αποκλεισμού –αυτή τη στιγμή- παρά την εμπλοκή του Βαγγέλη Μαρινάκη στην υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης.

Ωστόσο, ο ισχυρός άνδρας της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας πρόσθεσε ότι αν προκύψουν «καθαρά» στοιχεία που να δείχνουν συμμετοχή του Ολυμπιακού σε στημένα παιχνίδια, τότε αυτομάτως η ομάδα θα αποκλειστεί από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις:

«Το πειθαρχικό σώμα της UEFA έχει προσωρινά δεχτεί τον Ολυμπιακό. Υπάρχουν έρευνες στην Ελλάδα και η κατάσταση μπορεί να αλλάξει... όπως όλοι γνωρίζουμε, αυτή η διαδικασία μπορεί να πάρει λίγο χρόνο, χρειαζόμαστε καθαρά στοιχεία. Πιστεύω ότι τα όργανά μας είναι αυστηρά όταν συναντούν στημένα ματς. Εάν υπάρχει κάποιο στοιχείο, αυτό θα ληφθεί υπόψιν. Αυτός είναι ένας ξεκάθαρος κανόνας, όπως και ότι αυτομάτως αποκλείεται κάθε σύλλογος που εμπλέκεται σε στημένα ματς», δήλωσε ο Ινφαντίνο στο περιθώριο του meeting της εκτελεστικής επιτροπής της ομοσπονδίας.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.