Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Έδεσε» Στιλ ο Παναθηναϊκός

«Έδεσε» Στιλ ο Παναθηναϊκός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/6/2015 18:25
Την εστία του Παναθηναϊκού μέχρι το καλοκαίρι του 2018 θα υπερασπίζεται ο Λουκ Στιλ, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο συνεργασίας. «Δεν χρειάστηκε να το σκεφτώ πολύ» δήλωσε ο Άγγλος τερματοφύλακας.

Δεν το… κουνάει από τον Παναθηναϊκό ο Λουκ Στιλ. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας με τον Αγγλο τερματοφύλακα για δυο ακόμη χρόνια.

«Είναι μια πολύ σημαντική ημέρα για εμένα και την οικογένειά μου η σημερινή. Δεν τέθηκε ποτέ θέμα να μην μείνω εδώ, νιώθω μια ιδιαίτερη “σύνδεση” με τον Παναθηναϊκό! Ξέρω ότι αυτά ακούγονται σαν… κλισέ, αλλά μετά από μια ολόκληρη σεζόν είμαι σε θέση να έχω άποψη και να λέω αυτά που πραγματικά πιστεύω κι όχι αυτά που ενδεχομένως… απλά συνηθίζονται» δήλωσε ο Στιλ και πρόσθεσε:

Όλοι στον Σύλλογο είναι παραπάνω από επαγγελματίες, το βλέπεις καθημερινά αυτό. Νιώθω μεγάλη τιμή που βρίσκομαι εδώ! Στο ποδόσφαιρο η καριέρα είναι μικρή και πρέπει να παίρνεις αποφάσεις. Είναι πολύ ωραίο να σε θέλουν, οπότε δεν χρειάστηκε να το σκεφτώ πολύ…
», τόνισε ο Άγγλος γκολκίπερ.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Λουκ Στιλ για την διετή επέκταση του υπάρχοντος συμβολαίου του Άγγλου τερματοφύλακα, που θα παραμείνει έτσι στην ομάδα μας μέχρι το καλοκαίρι του 2018».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.