Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Εποχή Κούγια στη Λάρισα

Εποχή Κούγια στη Λάρισα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/6/2015 20:32
Εποχή Αλέξη Κούγια στην ΑΕΛ. Ο γνωστός ποινικολόγος ήρθε σε συμφωνία με τον Βαγγέλη Πλεξίδα για το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών των «βυσσινί» και παρέλαβε τα… κλειδιά της ΠΑΕ.

Μετά από συνάντηση του Αλέξη Κούγια με τον Βαγγέλη Πλεξίδα στη γραφεία της «LA FARM», οι δύο άνδρες ήρθαν σε συμφωνία για το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΑΕΛ.

Η επίσημη ανακοίνωση της αγοραπωλησίας της ΠΑΕ ΑΕΛ θα γίνει την Τετάρτη (1/7) ενώ μένει να φανεί αν ο Βαγγέλης Πλεξίδας θα διατηρήσει ένα ποσοστό στο μετοχικό κεφάλαιο της ομάδας.

Το κοινό Δελτίο Τύπου:

«Από Βαγγέλη Πλεξίδα και Αλέξη Κούγια

Σήμερα, στα γραφεία της LA FARM ολοκληρώθηκε διαδικασία της πωλήσεως της πλειοψηφίας των μετοχών από την εταιρεία LA FARM προς εταιρεία την οποία εκπροσωπεία ο κος Αλέξης Κούγιας. Τα πληρεξούσια συμβόλαια προς τον κο Κούγια για τη μεταβίβαση των μετοχών της LA FARM θα συνταχτούν την Τρίτη 30/06/2015, σε συμβολαιογραφείο των Τρικάλων.

Ο κος Βαγγέλης Πλεξίδας ζήτησε προθεσμία μέχρι την ημέρα της συντάξεως του πληρεξουσίου, για να αποφασίσει αν η εταιρεία LA FARM θα διατηρήσει ποσοστό συμμετοχής, τόσο στο μετοχικό κεφάλαιο της ΑΕΛ, όσο και στο προπονητικό κέντρο δεσμευόμενος ότι, σε κάθε περίπτωση η εταιρεία του θα αποτελέσει χορηγό της ΑΕΛ.

Οι κ.κ. Αλέξης Κούγιας και Βαγγέλης Πλεξίδας συμφώνησαν όπως, από σήμερα ο κος Αλέξης Κούγιας θα χειριστεί προσωπικά το θέμα της προσλήψεως του προπονητού της ΑΕΛ, αλλά και των μεταγραφών των παικτών της ΑΕΛ, οι οποίοι θα επανδρώσουν το ρόστερ.

Σήμερα, ο κος Πλεξίδας παρέδωσε στον κο Κούγια τα κλειδιά των γραφείων της ΠΑΕ ΑΕΛ και του προπονητικού κέντρου και η επίσημη ανακοίνωση της αγοραπωλησίας της ΠΑΕ ΑΕΛ θα γίνει την Τετάρτη 01/07/2015 στα γραφεία της ΑΕΛ και σε ώρα η οποία θα οριστεί
».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.